Νέα επιχειρηματική κίνηση από τον Ιβάν Σαββίδη! Απέκτησε το δικό του e-shop

Metrosport Team04 Φεβρουαρίου 2022

Το open-market.gr είναι η νέα κίνηση που πραγματοποίησε ο όμιλος Dimera του επιχειρηματία και ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. 

Πρόκειται για ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του διαδικτύου, που δημιούργησε και διαχειρίζεται Dimera Group ΜΕΠΕ, η οποία έχει έδρα στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Μικράς Ασίας όπου βρίσκεται το γήπεδο της Τούμπας. Δύο άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη, η Μαρία Γκοντσάρεβα και ο Αρτούρ Νταβιντιάν ηγούνται της εταιρείας.

Το site open-market.gr ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων που εντάσσεται και το τηλεοπτικό κανάλι OPEN Beyond. Μάλιστα ως διεύθυνση επιστροφής των παραγγελιών αναφέρεται η έδρα του καναλιού Open, δηλαδή το 2ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Μαρκόπουλου – Παιανίας, όπου και εδρεύει η Dimera Εκδοτική Α.Ε. Ως προς τους όρους αγορών και υπηρεσιών που παρέχει προς το καταναλωτικό κοινό δίνει την δυνατότητα για πληρωμή των παραγγελιών και σε άτοκες δόσεις με δωρεάν μεταφορικά.

Το open-market αναφέρει ότι ο χρόνος παράδοσης για την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη είναι δύο ημέρες, για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι τέσσερις ημέρες και στις έξι ημέρες ανέρχεται ο χρόνος παράδοσης για τις δυσπρόσιτες περιοχές της χώρας. Mάλιστα, η διανομή των παραγγελιών εξυπηρετείται μέσα από το logistics system της Retail World Α.Ε. εταιρείας που διαχειρίζεται το δίκτυο καταστημάτων Public.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.