Έγιναν εκλογές στον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Νέος πρόεδρος είναι ο Παναγιώτης Κουρούπης ενώ το υπόλοιπο σχήμα έχει ως εξής:
Αντιπρόεδρος: Κων. Παντελάκος, Γενικός Γραμματέας ΚΟΥΡΟΥΠΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ, Ειδικός Γραμματέας: Γαβριήλ Ταχτατζόγλου, Ταμίας: Παγώνα Τσαλαμιδάρη.
Μέλη: Αναστάσιος Αρβανιτίδης, Χρήστος Νάσκας, Θάλεια Νέμτσα, Γεωργία Τερζόγλου. Η θητεία είναι διετής βάση του νέου καταστατικού ενώ να αναφέρουμε ότι ο σύλλογος περιλαμβάνει τμήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεΐ.
O νέος πρόεδρος του ΑΟΚ Παναγιώτης Κουρούπης είπε: Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους, που με εμπιστεύθηκαν να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας να προσελκύσουμε νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και στα 3 αθλήματα και να χαράξουμε στον δρόμο των επιτυχιών για αυτό τον τεράστιο σύλλογο με τόση λαμπρή ιστορία και λαμπρό μέλλον. Στηρίξτε όλοι την μεγάλη οικογένεια του Α.Ο.Κ. ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.
Προτείνουμε
-
ΟΦΗ: Έτοιμοι οι Φούντας-Ισέκα για τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ 22 Απριλίου 2026
-
Έκτακτη ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε σχέση με το gov.gr wallet 22 Απριλίου 2026
-
Τελικός Κυπέλλου: Όταν ο ΟΦΗ έπαιξε στην Τούμπα κόντρα στην Αταλάντα 22 Απριλίου 2026
-
Με Έβρο οι κορασίδες της ΕΠΣΜ: Η αποστολή της ομάδας 22 Απριλίου 2026