Με εντυπωσιακές εμφανίσεις Τούνη, Παναγιωτακοπούλου και Παναγιώταρου στη Μύκονο

Metrosport Team14 Ιουνίου 2022

Η Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος έδωσε την ευκαιρία για το πρώτο τριήμερο του καλοκαιριού, το οποίο και αξιοποίησαν όσοι μπορούσαν. Και φυσικά η Μύκονος γέμισε με τους εγχώριους celebrities-influencers.

Οι φωτό από τη Μύκονο δείχνουν ότι το νησί επισκέφθηκαν, πέρα από την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη που θα μείνουν εκεί όλο το καλοκαίρι, αφού νοίκιασαν σπίτι, η Μαρίνα Βερνίκου με τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρέλη, η Μαρίνα Πατούλη η οποία δραστηριοποιείτα επαγγελματικά στο νησί και πολλοί άλλοι.

Εκεί βρέθηκαν και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου η οποία μετά την επιστροφή της από τον Αγιο Δομίνικο και το Survivor έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία παρακολουθεί ανελειπώς το Survivor που συμμετέχει ο σύντροφός της, ο Στάθης και η Ιωάννα Τούνη, χωρίς τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Ο φακός του NDP αλλά και ο φακός του Mykonos Live TV εντόπισε τις τρεις κυρίες να κάνουν τη βόλτα τους στα Ματογιάννια. Οχι μαζί, η κάθε μιά με τη δική της παρέα. Και οι τρεις ήταν εξίσου εντυπωσιακές, με τελείως διαφορετικό στιλ αλλά και οι τρεις με σέξι ντυσίματα.





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.