Ναυρινιάδης: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο ΠΑΟΚ δεν μας δίνει τα χρήματα που δικαιούμαστε από τη μεταγραφή Κουλούρη»

Metrosport Team01 Σεπτεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" μίλησε ο πρόεδρος του Αετού Σκύδρας, Γιάννης Ναυρινιάδης, σχετικά με τη απαίτηση του σωματείου για ένα ποσό 157.500 ευρώ από τον ΠΑΟΚ, ως συμφωνημένο αντάλλαγμα από την πώληση του Ευθύμη Κουλούρη στην Τουλούζ.

''Υπάρχει ένα συμφωνητικό που έχει τη δική μου υπογραφή, του κ. Ζαγοράκη και του κ. Βρύζα. Όταν έγινε η μεταγραφή του Κουλούρη, εμείς μετά από 3-4 μήνες είχαμε επαφή με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για να πληρώσουν τα χρήματα που μας αναλογούσαν από την μεταγραφή του Ευθύμη στην Τουλούζ. 

Στην αρχή αποδέχτηκαν αυτά που έπρεπε να πάρουμε ως σύλλογος, όμως στη συνέχεια μας έλεγαν να πάρουμε λιγότερα απ΄ ότι συμφωνήσαμε. Από την μεταγραφή του Κουλούρη και μετά έχω κάνει 3-4 επαφές με ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Εγώ μαζί με τον πατέρα του Ευθύμη όταν τον είχαμε πάει στα γραφεία δεν ζητήσαμε τίποτα, ο Ζαγοράκης με τον Βρύζα μας είπαν από μόνοι τους ότι πρέπει και εμείς ως σωματείο να πάρουμε κάτι. Όταν θα γινόταν επαγγελματίας, θα παίρναμε 10.000 ευρώ. Τελικά, επιλέξαμε να λύσουμε τις διαφορές μας στα δικαστήρια. 

Εγώ κινήθηκα αρχικά στα αθλητικά δικαστήρια και για μια τυπική διαδικασία η προσφυγή απορρίφθηκε και έπειτα πήγα στα πολιτικά. Δεν ισχύει το επιχείρημα ότι το σωματείο δεν είναι ενεργό, το γεγονός ότι δεν συμμετέχει στα πρωταθλήματα είναι άλλο θέμα. Ο Αετός Σκύδρας ήταν πάντα δίπλα στον ΠΑΟΚ και αυτό το έχει δείξει πολλάκις στο παρελθόν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται όλο αυτό και δεν μας δίνουν τα χρήματα που δικαιούμαστε. Ας βγουν δημόσια από τον ΠΑΟΚ να πουν τι έχει γίνει και τι ισχύει, εγώ είμαι εδώ τους περιμένω για απαντήσεις. Προ τετραμήνου έγινε το δικαστήριο και περιμένουμε ακόμα την απόφαση. 

 Εμείς υποχωρήσαμε 50-60 χιλιάδες κάτω και μας είπαν ότι θα μας έδιναν 10.000 ευρώ το μήνα αλλά το ανακάλεσαν τελευταία στιγμή. Ο συγχωρεμένος ο Μπίρδας μου είπε πάρε 30.000 ευρώ για να τελειώνουμε, Του ειπα ή θα διεκδικήσω όλα ή να τα χαρίσω αν είναι. Αυτός είναι ο αξιόπιστος ΠΑΟΚ; Αν είναι να τους τα κάνω δώρο. Δεν ξέρω αν το γνωρίζει αυτό ο κ. Σαββίδης και η κ. Γκοντσάρεβα. Ο κ. Σαββίδης είναι ένας σοβαρός επιχειρηματίας και δεν νομίζω να ασχολείται με ένα συμφωνητικό των 100.000 ευρώ. Το αρχικό ποσό που ζητάμε είναι 157.000 ευρώ κι προβλέπεται από την κλίμακα της μεταγραφής. Δεν την έκανα εγώ την κλίμακα. Εγώ μπορώ να σας δώσω το συμφωνητικό, δεν έχω πρόβλημα. Ότι φτάσαμε σε αυτό το σημείο είναι λυπηρό’’.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.