Nations League: Κορυφή για Ισπανία, διπλό της Γερμανίας στην Ουκρανία

Metrosport Team11 Οκτωβρίου 2020

Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο Nations League, Ισπανία και Γερμανία επικρατώντας της Ελβετία και της Ουκρανία αντίστοιχα.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της διοργάνωσης, η Ισπανία υποδέχθηκε την Ελβετία στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο» και πήρε τη νίκη με 1-0 διατηρώντας έτσι την πρωτοπορία της στον 4ο όμιλο του 1ου γκρουπ.

Στο 11′ η Ελβετία είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Ντε Χέα να σταματά από κοντά το πλασέ του Μπενίτο και τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ύστερα από λάθος των Ζόμερ και Τζάκα, ο Μερίνο έδωσε στον Ογιαρθάμπαλ που σούταρε εύστοχα για το 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε σε χαμηλούς ρυθμούς. Ο Ογιαρθάμπαλ έχασε μεγάλη ευκαιρία σε κενό τέρμα στο 52′ και οκτώ λεπτά αργότερα το πλασέ του Μερίνο πέρασε έξω. Η Ισπανία είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και πήρε τελικά το τρίποντο φτάνοντας τους 7 βαθμούς στον όμιλο.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, την πρώτη της νίκη στο Nations League πέτυχε η Γερμανία στο «Ολιμπίνσκι» του Κιέβου με 2-1 επί της αποδεκατισμένης από τον κορωνοϊό και τους τραυματισμούς Ουκρανία.

Μετά από 4 ισοπαλίες και 2 ήττες η «μανσάφτ» πέτυχε το πρώτο της «τρίποντο», προερχόμενη από 2 ισοπαλίες τον Σεπτέμβριο με Ισπανία και Ελβετία με το ίδιο μάλιστα σκορ (1-1).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.