Nations League: Η πρώτη μάχη της Εθνικής απόψε στο Μπέλφαστ

Metrosport Team02 Ιουνίου 2022

Η Εθνική Ελλάδας ρίχνεται απόψε στη μάχη του Nations League και ελπίζει να ξεκινήσει με νίκη τον όμιλό της απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία (2/6, 21:45), στο Γουίντσορ Παρκ του Μπέλφαστ.

Ο Γκουστάβο Πογέτ θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο γαλανόλευκο πάγκο και ευελπιστεί σε ένα καλό ξεκίνημα για να μπουν οι βάσεις για τη συνέχεια. Η Ελλάδα βρίσκεται στην Legaue C και μόνος της στόχος είναι να προβιβαστεί στη League Β.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει αγωνιστεί σε 12 αγώνες στη διοργάνωση, μετρώντας έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, με τέρματα 10 ενεργητικό της και 6 παθητικό.

Οι δύο ομάδες δεν συναντιούνται για πρώτη φορά στην ιστορία τους, με χαρακτηριστικότερη, ειδικά για τους Έλληνες φιλάθλους, η αναμέτρηση τον Οκτώβριο του 2003, όταν η Εθνική μας με γκολ του Τσιάτρα έκλεισε εισιτήριο για το Euro 2004. 

Η πιθανή ενδεκάδα του Πογέτ

Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει κάνει ξεκάθαρες δοκιμές και οι 11 που θα κατεβάσει στο Γουίντσορ Παρκ θα είναι: Βλαχοδήμος κάτω από τα γκολπόστ, τετράδα στην άμυνα με Τσιμίκα (αριστερά) Χατζηδιάκο και Μαυροπάνο το δίδυμο στα στόπερ και δεξιά ο Κώτσιρας με τον Μπάλντοκ διεκδικούν μια θέση.

Στη μεσαία γραμμή λογικά οι Σιώπης και Μπουχαλάκης έχουν ένα προβάδισμα από τους Κουρμπέλη και Αλεξανδρόπουλο, ο Μπακασέτας πίσω από την επιθετική τριάδα, την οποία θα πλαισιώσουν Δουβίκας, Λημνιός ή Μασούρας και στην κορυφή της επίθεσης ο Γιακουμάκης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.