Ναταλία Γερμανού: «Είμαι θυμωμένη αλλά δε θα ρίξω άλλο λάδι στη φωτιά»

Metrosport Team03 Απριλίου 2022

Η Ναταλία Γερμανού επέλεξε να ξεκινήσει διαφορετικά τη σημερινή (2/4) εκπομπή της, «Καλύτερα Δε Γίνεται», και να εκφράσει την οργή της για τις εξελίξεις στην Πάτρα.

Η παρουσιάστρια δήλωσε ότι βρίζει, θυμώνει και ξεσπά. Παράλληλα, σημείωσε ότι καταλαβαίνει τον έντονο θυμό του κόσμου για την μητέρα που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ προσωπικά σαν γυναίκα, σαν πολίτης, σαν άνθρωπος είμαι θυμωμένη όσο είστε και εσείς. Θα προσπαθήσω σήμερα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου. Δε θα ρίξω άλλο λάδι στη φωτιά από την πολυθρόνα αυτή που κάθομαι. Καταλαβαίνω την οργή σας. Τη διαβάζω, τη μοιράζομαι μέσα από το twitter.

Θα προσπαθήσω να κρατήσω την ψυχραιμία μου. Εγώ βρίζω, θυμώνω και ξεσπάσω και στο σπίτι μου, και στο καμαρίνι μου, και με τους συνεργάτες μου στη σύσκεψη. Με όση ψυχραιμία μου επιβάλλει ο επαγγελματισμό μου, θα χειριστούμε την υπόθεση της κατηγορούμενης πια Ρούλας Πισπιρίγκου. Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα αναφερόμαστε σε αυτή ως η “μητέρα”, τώρα μπορούμε πια να τη λέμε κατηγορούμενη».

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.