Ναταλία Δραγούμη: «Γιατί αρνήθηκα τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Metrosport Team08 Ιουλίου 2020

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» εμφανίστηκε η Ναταλία Δραγούμη, η οποία, μάλιστα, έκανε και ξενάγηση στο αρχιτεκτονικό εξοχικό της. Η ηθοποιός ανέφερε ότι το συγκεκριμένο σπίτι το έχει φτιάξει ο άνδρας της, ο οποίος είναι αρχιτέκτονας και όπως είπε το ωραίο είναι ότι βρίσκεται στην Αττική και «μπορείς να δουλεύεις και ταυτόχρονα τα παιδιά σου να κάνουν διακοπές».  

Ακόμα μίλησε για την πρόταση που της είχε γίνει για το «Κωνσταντίνου και Ελένης», αλλά και για την εκπομπή που κάνει στην ΕΡΤ μαζί με τον Μιχάλη Μαρίνο. «Αυτή η ιστορία έχει τραβήξει πάρα πολύ ομολογώ. Κατ’ αρχάς δεν μου αρέσει καθόλου να σχολιάζω τις προτάσεις και τα πράγματα που δεν έκανα. Και δεν μου αρέσει να το βλέπω και να το κάνω αυτό. Άμα ο καθένας σχολιάζει τις προτάσεις που είχε και είπε όχι... με τον Χάρη Ρώμα είμαστε πάρα πολύ φίλοι. Παρόλο που ήταν πού ωραίο το σενάριο εγώ εκείνη την περίοδο δεν ήθελα να κάνω τηλεόραση. Ήθελα να αφοσιωθώ στο θέατρο, αισθανόμουν ότι είχα πολλά να μάθω ακόμα στο θέατρο και γι’ αυτό είπα όχι» ανέφερε και πρόσθεσε:  

«Η εκπομπή μας στην ΕΡΤ κάνει διψήφια νούμερα. Δεν θεωρούμε τους εαυτούς μας παρουσιαστές, είμαστε οικοδεσπότες με τον Μιχάλη Μαρίνο και είναι σαν να υποδεχόμαστε τον κόσμο σπίτι μας και κάνουμε ένα γλέντι με πολύ καλή και ποιοτική μουσική. Θεωρώ ότι είμαστε πιο πολύ ο εαυτός μας. Αυτό που έχει συμβεί κάποιες φορές είναι ότι κάποιοι καλεσμένοι ίσως έχουν πιει λίγο παραπάνω. Εγώ πίνω πάντα νερό, ποτέ στη δουλειά δεν πίνω αλκοόλ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.