Νάρεϊ: «Οδηγηθήκαμε σε λάθος αποφάσεις»

Metrosport Team14 Ιανουαρίου 2023

Για το ισόπαλο αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ μίλησε ο Κάλεντ Νάρεϊ μετά το τέλος της αναμέτρησης τονίζοντας ότι πήραν λάθος αποφάσεις και δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις τελικές που δημιούργησαν ενώ παράλληλα, έδωσε σύνθημα νίκης για τη συνέχεια.

Για το τι έλειψε από τον ΠΑΟΚ για να βρει το γκολ: «Νομίζω ότι ξεκινήσαμε καλά και είχαμε ευκαιρίες, αλλά κάναμε λάθος αποφάσεις. Αυτό μας κόστισε σήμερα, γιατί πραγματικά δημιουργήσαμε καλές στιγμές μπροστά από την εστία του ΟΦΗ αλλά δεν μπορέσαμε να τις τελειώσουμε».

Για το αν υπήρχε έξτρα πίεση: «Δεν νομίζω πως υπήρχε έξτρα πίεση. Αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό. Το σκεπτικό μας είναι αυτό, είτε παίζουμε εντός είτε εκτός έδρας. Είναι η πίεση που υπήρχε από την αρχή της χρονιάς».

Για το αν τον ανησυχεί αυτή η απώλεια βαθμών αλλά και τα σερί ματς με τον Παναθηναϊκό: «Δεν μπορώ να πω ότι πήγαν όλα στραβά, δεν ήταν η καταστροφή αυτό το παιχνίδι. Πιέσαμε, προσπαθήσαμε αλλά δεν θα αλλάξει τη ψυχολογία μας. Θα το αφήσουμε πίσω και θα συνεχίσουμε. Είναι τρία που θέλουμε να κερδίσουμε. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, είναι πρώτος αλλά και εμείς θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και τα τρία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.