«Να πεθάνουμε στο γήπεδο»

Metrosport Team24 Απριλίου 2024

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός

Με συνεχείς αναφορές και τρομερές ατάκες επιχείρησε τις προηγούμενες ώρες ο Ραζβάν Λουτσέσκου να εμψυχώσει τους παίκτες του, εν όψει του σημερινού αγώνα με αντίπαλο την Λαμία, εκτός έδρας. Είναι μία προσπάθεια που κάνει για να αλλάξει την ψυχολογία των παικτών.

Οι τρεις συνεχόμενες ήττες (δύο από την Μπριζ και μία από τον Ολυμπιακό) δικαιολογημένα πόνεσαν τον κάθε ΠΑΟΚτσή. Και τους παίκτες. Ο προπονητής, γνωρίζει, πως σήμερα το απόγευμα (στις 17:00 η ώρα έναρξης του αγώνα σε ζωντανή μετάδοση από το Metropolis 95,5) δεν υπάρχουν περιθώρια για την παραμικρή απώλεια. Ο ΠΑΟΚ, οι παίκτες πρέπει να πάρουν ένα τρίποντο αυτοπεποίθησης. Μόνο με αυτή την φράση μπορεί να χαρακτηριστεί. Παράλληλα έχει ζητήσει από τους παίκτες του, να βγάλουν εγωϊσμό και να τα δώσουν όλα.

 Μάλιστα τους είπε: «Να πεθάνουμε στο γήπεδο, για να πάρουμε ένα τρίποντο που θα είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθησή μας».

Θυμίζουμε πως μετά το τέλος του αγώνα στο Καραϊσκάκη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε μεταφέρει τις σκέψεις του, για την επόμενη ημέρα εν όψει των αγώνων με την Λαμία και την ΑΕΚ. Και είχε πει: «Υπάρχει πνευματική κόπωση που έχει καταβάλει και τους αμυντικούς. Είναι ένα θέμα. Έρχεται ένα παιχνίδι με την Λαμία όπου θα πρέπει να πεθάνουμε στο γήπεδο. Είμαστε μακριά από την ομάδα που έπαιζε το πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το σημαντικό είναι να επανέλθουμε».

Παράλληλα είχε τονίσει«Ο αποκλεισμός από την Μπριζ μας επηρέασε ψυχολογικά. Αυτή την περίοδο, των 10 ημερών, όλα ήταν εναντίον μας, κυρίως με τους ιούς που μας κατέβαλαν».

Είναι ξεκάθαρο πως ο ΠΑΟΚ θέλει να πετύχει το αυτονόητο

Ο Δικέφαλος έχει 67 βαθμούς στο ενεργητικό του, θέλει να φθάσει στους 70 και θα περιμένει τα αποτελέσματα στους άλλους αγώνες (Άρης – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Παναθηναϊκός) για να διαπιστώσει πως θα διαμορφωθεί η απόσταση από την κορυφή. Και φυσικά, με το αυτονόητο της νίκης, να προετοιμαστεί κατάλληλα για το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής παίκτες:  Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.