«Να παρέμβει η κυβέρνηση στο θέμα του Άρη, δε φταίει ο Καρυπίδης»

Metrosport Team13 Μαΐου 2020

«Να παρέμβει η κυβέρνηση στο θέμα του Άρη», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων», Ντίνος Μπαλλής. 

Στην αρχική του τοποθέτηση αναφέρθηκε στο πώς βίωσε τον κορωνοϊό, αλλά και το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τα μαγαζιά εστίασης και πώς θα ανοίξουν: 

«Δόξα τω Θεώ πήγαμε καλά μέσα στην καραντίνα. Πράγματι είναι πολύ μεγάλη η ζημιά στα μαγαζιά εστίασης. Η κυβέρνηση θα πρέπει να στηρίξει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις γιατί αυτές είναι το πνευμόνι της οικονομίας. Υπάρχουν πολλά παιδιά που θα πεινάσουν και θα πρέπει να δουλέψουν για να επιβιώσουν. Μερικοί δεν γίνεται να έχουν δισεκατομμύρια και άλλοι να μην έχουν να φάνε».

Για το ban από τη FIFA που δημιούργησε προβλήματα στον Άρη:

«Ο Άρης ταλαιπωρήθηκε τέσσερα χρόνια στις μικρότερες κατηγορίες, όμως κατάφερε να κρατηθεί όρθιος χάρις τον κόσμο του. Ο κ. Καρυπίδης έστρωσε την ομάδα τα τελευταία δυο χρόνια και έκανε την ομάδα που ήταν παλιά και αυτοί που θέλουμε να βλέπουμε. Δυστυχώς θα ήθελα και τον Ηρακλή να είναι στην μεγάλη κατηγορία. Στον ΠΑΟΚ ήταν Θείο Δώρο η έλευση του κ. Σαββίδη. Ο Άρης παλεύει φέτος για την κατάκτηση του Κυπέλλου και ήρθε το ban από τη FIFA για να δημιουργήσει προβλήματα στον σύλλογο. Είναι τεράστια αδικία. Το θέμα αγγίζει όλο τον ελληνικό αθλητισμό. 

Ο Άρης είναι μεγάλος σύλλογος με μεγάλη ιστορία και ο Καρυπίδης δεν φταίει σε αυτό που προέκυψε. Μια απόφαση της FIFA τον πάει πίσω και είναι αμαρτία. Πρέπει να μπει μπροστά η κυβέρνηση σε αυτή την εξέλιξη. Μακάρι ο Άρης να είναι δυνατός γιατί το θέλει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχουν πολλές ομάδες που να έχουν τη δυναμική του κόσμου του Άρη. Είναι κρίμα και άδικο να πάει πίσω η ομάδα γι΄ αυτό που προέκυψε. Μακάρι ο Άρης τη νέα σεζόν να είναι όπως τη φετινή σεζόν. Μου άρεσε που μίλησε ο Χαριστέας και είπε ότι υπάρχει πλάνο για την επόμενη μέρα. Το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται στο γήπεδο και να το χαίρεται ο κόσμος. Να σταθούμε όλοι κοντά στον Άρη».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.