«Να νιώσω περισσότερο ηγέτης»

Στέλιος Παρθενάκης30 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Αντονι Κάουαν Τζούνιορ θα ζήσει την παρθενική επαγγελματική χρονιά του στην Ευρώπη, έχοντας προχωρήσει στη μέχρι τώρα αξιολόγησης της πορείας του στον Αρη αλλά και εντοπίσει αδυναμίες. «Νομίζω ότι πρέπει να βελτιωθώ στις λεπτομέρειες που πάντα κάνουν τη διαφορά και είναι κάτι που μου επαναλαμβάνει ο κόουτς προς αυτήν την κατεύθυνση. Ξέρω ότι έχω μεγάλη ευθύνη, από αυτά που πρέπει να δώσει στο σκορ όσο και στις συνεργασίες με τους συμπαίκτες μου. Εκεί πρέπει να εξελιχθώ, να ανταποκριθώ στην ευθύνη του ηγέτη πλέι μέικερ, του παίκτη που πρέπει να έχει την μπάλα στα χέρια του στα κρίσιμα σημεία και είτε να εκτελεί είτε να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του», είπε. 

Ο 24χρονος νιώθει ότι έχει αντιληφθεί τη λογική της ομάδας. «Θέλουμε να παίζουμε σε γρήγορο ρυθμό, αυτό είναι το στιλ μας. Εχω την εμπειρία της κατεύθυνσης μιας ομάδας, δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Νομίζω ότι θα εξελιχθώ παράλληλα με την εξέλιξη της ομάδας. Είμαι της άποψης ότι κάθε παίκτης αναδεικνύεται μέσα από την παρουσία της ομάδας, από το πόσο αποτελεσματική είναι, οπότε αυτά είναι τα πιστεύω μου για την ομάδα». 

Παράλληλα αποθεώνει την ατμόσφαιρα του Παλέ που… ακόμα δεν έχει ζήσει από κοντά, αλλά ανυπομονεί για αυτήν. "Η ατμόσφαιρα που δημιουργείται από τον κόσμο του Άρη δείχνει απίστευτη, όπως την έχω δει μέσα από βίντεο στο ίντερνετ. Θυμάμαι ένα βίντεο που οι φίλαθλοι πέταξαν χιλιάδες χαρτάκια στο τζάμπολ, πραγματικά τρελό φίλε! Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και για να δω τον κόσμο, αλλά και για να ξεκινήσει η σεζόν...

O Aμερικανός γκαρντ αναμένεται να είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.