Να μην χρειαστεί ξανά το Skype στον ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός07 Φεβρουαρίου 2020

Η αντίδραση των παικτών του ΠΑΟΚ μετά το «καμπανάκι» στο ΟΑΚΑ ήταν υποδειγματική. Για να συμβεί αυτό χρειάστηκαν συζητήσεις τεσσάρων ωρών μέσω Skype του Ιβάν Σαββίδη με τους παίκτες της ομάδας και την επόμενη μέρα τετ-α-τετ των αρχηγών το οποίο προκάλεσε ο Αμπέλ Φερέιρα. Αποδείχθηκε ότι υπήρχε έλλειμμα επικοινωνίας εντός αποδυτηρίων και από την ώρα που προπονητής και παίκτες τα έβαλαν κάτω εντοπίστηκαν και διορθώθηκαν πράγματα που δεν λειτουργούσαν.

Το θέμα, όμως, είναι αυτό που έγινε να καθιερωθεί ως μόνιμη κατάσταση. Να υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας εντός αποδυτηρίων μεταξύ Φερέιρα-ποδοσφαιριστών. Μόνο έτσι τα προβλήματα θα λύνονται εν τη γενέσει τους και θα μειωθούν σημαντικά οι πιθανότητες να επαναληφθούν εμφανίσεις σαν κι αυτή του ΟΑΚΑ.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνει πιο ενεργός ο ρόλος ανθρώπων όπως ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, ο Μάριο Μπράνκο και να δοθεί μεγαλύτερη ισχύς σε συνεργάτες του Πορτογάλου τεχνικού, όπως ο Χρήστος Καρυπίδης. Καλό είναι ο ΠΑΟΚ να μην λειτουργεί τόσο συγκεντρωτικά που να απαιτείται η παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη για να διορθώνονται καταστάσεις.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.