Europa League ή «αντίο Ευρώπη» για τον Ολυμπιακό

Metrosport Team09 Δεκεμβρίου 2020

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Καραϊσκάκη την Πόρτο (22:00) και θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Μαρσέιγ για να είναι αυτός που θα περάσει στους «32» του Europa League.

O Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται να έχει καταλήξει στους 10 από τους 11 του αρχικού σχήματος. Ο Σα αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια ενώ οι Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ και Χολέμπας θα αποτελέσουν την τετράδα στην άμυνα. Στον άξονα θα βρεθούν οι Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Καμαρά, ενώ δεξιά θα είναι ο Φορτούνης, αριστερά ο Βρουσάι (ο Μασούρας έχει κι αυτός πιθανότητες) και στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Καραργύρης, Μπα, Παπαδόπουλος, Βινάγκρε, Σουρλής, Ανδρούτσος, Πέπε, Ραντζέλοβιτς και Σουντανί.

Από την άλλη πλευρά,  οι Πορτογάλοι αναμένεται να ξεκινήσουν με τους: Μαρτσεσίν, Μαναφά, Εμπεμπά, Σαρ, Ζαϊντού, Οτάβιο, Φάμπιο Βιέιρα, Ουρίμπε, Νακαζίμα, Λουίς Ντίας και Μαρεγκά.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Μπριχ από τη Γερμανία. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μπορς, Λουπ ενώ τέταρτος ο Ρούμσας από τη Λιθουανία. Στο VAR θα είναι ο Φριντζ και βοηθός του ο Όσμερς.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.