Μυροφορίδης: «Οσα στόπερ να έρθουν στον Αρη, θα παίζει ο Δεληζήσης»

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής των Χανίων, Παύλος Μυροφορίδης και μίλησε για την ομάδα του, τις αλλαγές των τελευταίων ημερών στον Αρη με την αποχώρηση Ενινγκ-Χαριστέα, τόνισε πως ο Μάντζιος χρειάζεται πίστωση χρόνου ενώ αποθέωσε και τον Γιώργο Δεληζήση.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Όταν πας να δουλέψεις κάπου και πας με την καρδιά σου, προσαρμόζεσαι παντού. Μία σκέψη έχω όταν δουλεύω κάπου, οι ομάδες μου θέλω να κερδίζουν. Εμένα με ενδιαφέρει κάθε εβδομάδα η ομάδα μου να κερδίζει, δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο» αναφερόμενος στην παρουσία του στα Χανιά.

Για τις αλλαγές των τελευταίων ημερών τον Αρη: «Δεν είναι ωραίο να αλλάζουν τα πάντα από την αρχή, αν επιβάλλεται πρέπει να το κάνεις. Ο προπονητής (σ.σ. Ενινγκ) έδειχνε από πέρυσι ότι σε κάποια πράγματα που δεν μπορεί, τον αποθέωσα πέρυσι αλλά έκανε αλχημείες με 12 παίκτες, δεν μπορεί να το κάνει και με 25 παίκτες. Δεν ξέρω αν έπρεπε να φύγει ο Χαριστέας. Το καλοκαίρι αυτός έφερε τους παίκτες. Ο Μάντζιος είναι καλό παιδί, καλός προπονητής, πειθαρχημένος, έχει καλά θέματα προπονητικά, επειδή είναι Ελληνας δεν σημαίνει πως δεν είναι καλός προπονητής, έπρεπε να είναι Σέρβος ή Πορτογάλος για να του δοθεί πίστωση χρόνου; Πρέπει να δοθεί χρόνος όσο δόθηκε και στον Ενινγκ. Πρέπει να στεριώσει κάποια στιγμή ένας προπονητής στον Αρη. 

Ο Μάντζιος δεν έχει δοκιμαστεί σε ομάδες που θα χτίσουν μια καλή ομάδα, που θα παίξουν επιθετικά, ωστόσο πετυχαίνει τους στόχους που του θέτονται. Δεν θεωρώ πως είναι άνθρωπος των ειδικών αποστολών, θεωρώ πως μπορεί να τα καταφέρει, δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τον Ενινγκ. Για μένα κακώς έφυγε ο Χαριστέας, έπρεπε να μείνει να στηρίξει τις επιλογές του. Αν υπάρχουν τόσο σοβαροί λόγοι που έπρεπε να αποχωρίσει, τότε καλώς το έκανε. Αν έχει σπάσει μέσα του κάτι και φεύγει δεν είναι απώλεια. 

Ο Δεληζήσης έδειξε χθες στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ πως όσα στόπερ και να πάρει ο Αρης, πάλι ο εκείνος θα παίζει. Δεν μπορείς να υποτιμάς τον Δεληζήση όταν έχει παίξει τόσα χρόνια, έχει δώσει πολλά στην ομάδα, έχει φορέσει το περιβραχιόνιο, δίνει και την ψυχή του για την ομάδα. Ο Αρης με το στόπερ που βγήκε κατηγορία (σ.σ. Δεληζήσης), βγήκε και Ευρώπη. Ο Ερέρα όταν ήρθε έβαλε τον Δεληζήση ενώ έκανε κι άλλες επιλογές στόπερ, με τον Ενινγκ έπαιξε ο Γιώργος αλλά φέτος φάνηκε λάθος που δεν τον έβαλε. Ο Αρης νόμιζε πως θα περάσει στην Ευρώπη επειδή είναι ο Αρης. Λείπει η παρουσία του κόσμου του, είναι άλλη ομάδα με τον κόσμο στο πλευρό του. Δεν προσαρμόστηκε στα δεδομένα της στιγμής».

Για το αν χρειάζεται ο Αρης μεταγραφές: «Η ομάδα φωνάζει πως θέλει ηρεμία. Όταν υπάρχει ηρεμία στον οργανισμό, βελτιώνονται πολλά πράγματα και σε πολλούς παραμέτρους. Θέλει στοχευμένες επιλογές ο Αρης, έχει βάλει το χέρι στην τσέπη ο Καρυπίδης σε χρέη του παρελθόντος, σκέψου πως βάζει χρήματα χωρίς έσοδα από την Ευρώπη, χωρίς έσοδα από διαρκείας, από εισιτήρια. Ο Καρυπίδης είναι η εγγύηση του αύριο του Αρη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.