Μύκονος: Αστακομακαρονάδα με «τρελή» χρέωση σε εστιατόριο!

Metrosport Team25 Μαΐου 2022

Καταγγελία για όσα βίωσε σε εστιατόριο στη Μύκονο για χρέωση 600 ευρώ για δύο βασιλικά καβουροπόδαρα και δύο κοκτέιλ σε τουρίστριες κάνει μια γυναίκα από το Σιάτλ.

Η 43χρονη Cheryl Lamphere μίλησε στην DailyMail.com για την εμπειρία που είχε, το οποίο χρέωσε την τουρίστρια από το Τέξας Brenda Moulton και την κόρη της για δύο βασιλικά καβουροπόδαρα και δύο κοκτέιλ, κάτι παραπάνω από 600 ευρώ.

Η Cheryl Lamphere καταφέρθηκε κατά του εστιατορίου, υποστηρίζοντας ότι η παρέα της παραπλανήθηκε, εκφοβίστηκε και εξαπατήθηκε ώστε να πληρώσει 1.640 δολάρια για φαγητό που δεν δικαιολογούσε την εξωφρενική αυτή τιμή. Οι ίδιες, υποστηρίζει, είχαν παραγγείλει ένα πιάτο καλαμαράκια, μια αστακομακαρονάδα, μια σαλάτα και ψωμί.

Η καταγγέλλουσα είπε ότι με την παρέα της επισκέφθηκαν το νησί στις 3 Μαΐου και η πρώτη τους βραδιά καταστράφηκε όταν άνθρωποι του εστιατορίου, όπως υποστήριξε, τις περικύκλωσαν όταν τόλμησαν να αμφισβητήσουν τον λογαριασμό.

«Όλοι οι άνδρες στο εστιατόριο σηκώθηκαν και μας περικύκλωσαν, ήταν τουλάχιστον πέντε, και σχεδόν μας έκλεισαν την είσοδο. Ήταν μια πολύ, πολύ τρομακτική κατάσταση, γιατί ήμασταν έξι γυναίκες που μας περικύκλωναν πέντε άνδρες... Πρέπει να προσθέσω ότι ήταν όλοι ντυμένοι στα μαύρα, ήταν κάπως γκανγκστερικό», δήλωσε η Lamphere στην DailyMail.com.

Η Lamphere σημείωσε ότι προσέγγισε την παρέα της στην παραλία ένας «πιεστικός», όπως τον χαρακτήρισε, σερβιτόρος, ο οποίος τους έδειξε μόνο για λίγο το μενού, πριν τις οδηγήσει στο εστιατόριο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.