Must win παιχνίδια

Θανάσης Κυλώνης11 Ιουλίου 2020

Όσο καλά πήγε η στήλη το περασμένο Σ/Κ, τόσο έξω έπεσε την Τετάρτη, αλλά έτσι είναι το στοίχημα. Υπομονή θέλει, καθαρό μυαλό, σωστή διαχείριση και φυσικά τύχη. Πάμε τώρα στα φρέσκα…

Ξεκινώ από Ελλάδα, όπου η χθεσινή απόφαση του CAS για την επιστροφή 7 βαθμών στον ΠΑΟΚ αλλάζει τα δεδομένα σχετικά με την διεκδίκηση της 2ης θέσης, η ποινή της Ξάνθης όμως παραμένει. Γι’ αυτό και είναι υποχρεωμένη να κερδίσει τον αδιάφορο βαθμολογικά Αστέρα, έτσι ώστε να έχει το κεφάλι της ήσυχο. Υπενθυμίζω ότι τελευταία αγωνιστική πάει στη Λάρισα του Κούγια, που έχει εκφράσει πολλές φορές την θέλησή του για υποβιβασμό της, κι ότι στον πάγκο του Αστέρα κάθεται ο Μίλαν Ράσταβατς, ο οποίος έκανε όνομα ως τεχνικός της. Ισως γι’ αυτό και να ετοιμάζει - βάσει ρεπορτάζ – πολλές δοκιμές στο αρχικό του σχήμα. Ο άσος από 1.60 ανέβηκε χθες κοντά στο 1.80, παίζεται.

Στο ΟΦΗ-Αρης, με τον Ενινγκ να βγάζει οριακά ενδεκάδα πλέον, οι Κρητικοί έχουν την χρυσή ευκαιρία να κάνουν σεφτέ στις νίκες στα πλέι οφ και να πάρουν κεφάλι στο κυνήγι της 5ης τιμητικής θέσης. Ο Σίμος ξεκούρασε βασικούς με την ΑΕΚ μεσοβδόμαδα, στον Αρη η κούραση έχει χτυπήσει κόκκινο, ο άσος δεν θα μπορούσε να πληρώνει πολύ παραπάνω από 1.60. Μαζί με over πάει στο 2.40+ κι αξίζει το ρίσκο, αφού ο ΟΦΗ επιθετικά είναι δυνατός.

Την Κυριακή, το 2.00 της ΑΕΚ παίζεται, αν και τα πιτσιρίκια του Δώνη θα το παλέψουν όσο μπορούν. Ποιότητα, κίνητρο και κοινή έδρα είναι στα συν της Ενωσης, η οποία χρειάζεται μόνο νίκη πλέον αφού βρέθηκε ξανά στο -3 από τον ΠΑΟΚ.

Από Αγγλία, κρατάω το διπλό επιβίωσης της Γουέστ Χαμ στο 2.00. Οι αλλεπάλληλες ήττες της ουραγού Νόριτς εκμηδένισαν τις όποιες ελπίδες διατηρούσε, για τα «σφυριά» του Ντέιβ Μόγιες το ματς είναι ο ορισμός του must win.

Από Ισπανία, κρατάω το διπλό της Βαλένθια στο 2.30. Με το 2-1 επί της Βαγιαδολίδ την Τρίτη ξαναμπήκε στο κυνήγι της 7ης θέσης που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ, η Λεγανές έπαιζε στο Εϊμπάρ το βράδυ της Πέμπτης και το 0-0 ψαλίδισε τις ελπίδες της για σωτηρία.

Στην Ιταλία, κρατάω τον άσο της Τζένοα (1.65+), το βολικό και καλοπληρωμένο Χ (3.15+) στο Ουντινέζε – Σαμπντόρια και τρία G/G & Over, στο Γιουβέντους – Αταλάντα, στο Λάτσιο – Σασουόλο και στο Νάπολι – Μίλαν. Η Τζένοα ακόμα δεν έχει κερδίσει μετά την επανέναρξη και βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Aν δεν κερδίσει και την καταδικασμένη ουραγό ΣΠΑΛ που έχασε με συνολικό σκορ 0-6 τα δύο τελευταία της ματς, ας το κλείσει το μαγαζί.

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΝΟΡΙΤΣ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2

ΛΑΤΣΙΟ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ G/G & OVER

ΞΑΝΘΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ 1

ΟΦΗ – ΑΡΗΣ 1 & OVER

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ G/G & OVER

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΤΖΕΝΟΑ – ΣΠΑΛ 1

ΠΑΟ – ΑΕΚ 2

ΛΕΓΑΝΕΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ Χ

ΝΑΠΟΛΙ – ΜΙΛΑΝ G/G & OVER

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.