Μπράουν: «Με τέτοια ατμόσφαιρα δεν θα έχουμε πρόβλημα»

Metrosport Team05 Ιανουαρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ πήρε μια σπουδαία νίκη στο ντέρμπι με τον Αρη και ο Μπόμπι Μπράουν που έκανε το ντεμπούτο του με τα «ασπρόμαυρα» μίλησε για τον ρόλο του στην ομάδα, την ατμόσφαιρα που οδήγησαν οι οπαδοί του Δικεφάλου ενώ απάντησε για το πότε θα είναι απολύτως έτοιμος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπόμπι Μπράουν:

«Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Οταν είσαι επαγγελματίας πρέπει να προσαρμόζεσαι και να συμμετέχεις στη διαδικασία. Ήταν σημαντική νίκη. Όλοι έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν για να έρθει. Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα παικτών και μπορούμε να κάνουμε περισσότερα».

Γι' αυτά που είδε στην ομάδα: «Περίμενα την ατμόσφαιρα γιατί ξέρω την αντιπαλότητα των δύο ομάδων. Έπρεπε να παίξουμε σκληρά και το κάναμε. Όλοι το ήξεραν και ήταν προετοιμασμένοι. Ήταν καταπληκτική ατμόσφαιρα. Όταν έχεις αυτόν τον κόσμο στο πλευρό σου αν παίξεις δυνατά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα».

Για τον ρόλο του: «Θέλω να βοηθήσω με την εμπειρία μου. Έχω παίξει στο ΝΒΑ, στην Κίνα και στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι μπορώ να φέρω τις ηγετικές μου ικανότητες στο παιχνίδι και στα αποδυτήρια αλλά και το σκοράρισμα. Ο κόουτς μου ζήτησε να παίξω απλά το παιχνίδι μου. Όσο θα περνάει ο καιρός και θα μαθαίνω τους συμπαίκτες μου, θα βοηθάω περισσότερο».

Για το πότε θα είναι έτοιμος: «Σε περίπου μία εβδομάδα. Πέρασε καιρός από το προηγούμενο επίσημο παιχνίδι μου. Θα βρεθώ σε καλύτερη κατάσταση, θα μάθω τους συμπαίκτες μου και θα είμαι έτοιμος».

Για τον Χαραλαμπίδη και αν τον προτιμάει ως κόουτς ή ως συμπαίκτη: «Ήταν μεγαλύτερο το διάστημα που ήμασταν συμπαίκτες. Τον προτιμούσα ως συμπαίκτη γιατί ήταν εξαιρετικός. Είναι νέος προπονητής και καταλαβαίνει τα “θέλω” των παικτών. Μου αρέσουν και τα δύο αλλά θα πρέπει να συνηθίσω τον δεύτερο ρόλο του αν και έχω αντιληφθεί ότι έχει πολλές δυνατότητες».

Για την προσπάθεια παραμονής: «Δεν θα είναι δύσκολη παρότι είμαστε χαμηλά. Θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι στη σειρά και κάθε προπόνηση επίσης με συγκέντρωση. Θα δούμε και τις δύο λίγκες, την ελληνική και το BCL. Ο κόουτς θέλει να ηγηθώ αλλά θα πρέπει όλοι να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Θα έρθουν τα αποτελέσματα και όλα είναι εφιχτά. Θα κάνουμε ότι χρειάζεται».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.