Μπράμπετς: «Την επόμενη σεζόν θα υπάρχουν περισσότερες προκλήσεις...»

Metrosport Team14 Ιουνίου 2022

Ο κεντρικός αμυντικός και ένας εκ των καλύτερων ποδοσφαιριστών της σεζόν που μας πέρασε για τον Άρη, Γιακούμπ Μπράμπετς, μίλησε στο τσέχικο περιοδικό "Gol" για την πορεία των "κίτρινων", αλλά και για την Εθνική Τσεχίας.

Για τις ημέρες ξεκούρασης που είχε μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, είπε«Είχα ήδη μια εβδομάδα πριν την εθνική, τώρα θα έχω και δεύτερη, τουλάχιστον θα ξεφύγω κάπως. Προσπάθησα να πάρω ακόμη περισσότερο χρόνο από τον σύλλογο, αλλά το αίτημά μου δεν ήταν εφικτό να γίνει αποδεκτό γιατί σύντομα παίζουμε τους προκριματικούς γύρους στο Conference League. Έχουμε την πρώτη εβδομάδα προπόνησης στη Θεσσαλονίκη και μετά φεύγουμε για δεκαήμερο προπονητικό καμπ στην Αυστρία».

Για την πορεία της Τσεχίας στο Nations League και την πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα: «Τα αξιολογώ θετικά, με την εθνική καταφέραμε να πάρουμε τέσσερις βαθμούς, με τον Αρη τερματίσαμε στην τρίτη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος και προκριθήκαμε στα Κύπελλα Ευρώπης. Έτσι την επόμενη σεζόν και με τις δύο ομάδες θα υπάρχουν περισσότερες προκλήσεις».

Τέλος, στην ερώτηση αν η Εθνική του ομάδα θα συνεχίζει να αγωνίζεται με τρεις αμυντικούς, απάντησε: «Τα αξιολογώ θετικά, με την εθνική καταφέραμε να πάρουμε τέσσερις βαθμούς, με τον Αρη τερματίσαμε στην τρίτη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος και προκριθήκαμε στα Κύπελλα Ευρώπης. Έτσι την επόμενη σεζόν και με τις δύο ομάδες θα υπάρχουν περισσότερες προκλήσεις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.