Μπράμπετς: «Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση» - Αναχώρησε για Αυστρία ο Άρης

Γιώργος Στράντζαλης28 Ιουνίου 2022

Ο Άρης στις 14:00 ταξιδεύει για την Αυστρία εκεί όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και λίγη ώρα πριν την αναχώρηση της αποστολής, ο κεντρικός αμυντικός των «κιτρινόμαυρων», Γιακούμπ Μπράμπετς, παρέθεσε τις σκέψεις του για την προετοιμασία αλλά και την επόμενη χρονιά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

Αρχικά ανέφερε: «Ξεκίνησε η προετοιμασία μας πριν μια εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο και τη ζέστη, τώρα πάμε στην Αυστρία σε καλύτερες συνθήκες για τη συνέχεια της προετοιμασίας και θα έχουμε και τα φιλικά παιχνίδια για να ετοιμαστούμε. Ο στόχος μας πρέπει να είναι η πρόκριση στο Conference League και θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: Είχα μόλις μία εβδομάδα ξεκούρασης, γιατί υπήρχε και η Εθνική ομάδα, όπως και πέρσι και θα είμαστε έτοιμοι όπως πρέπει για τη νέα χρονιά και μετά τις οδηγίες του προπονητή. Εμείς θέλουμε να δουλέψουμε όπως και πέρσι και να είμαστε ακόμα καλύτεροι και να τα δώσουμε όλα για τον Άρη».

Ενώ για τον Ρονάλντο και τα όσα έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση της Τσεχίας με την Πορτογαλία: «Είχα κάνει μία δήλωση ως ένδειξη σεβασμού, όχι κάτι περισσότερο».

Δείτε φωτογραφίες από την αναχώρηση της αποστολής για την Αυστρία:




Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.