Μπούρκας: «Πολλοί δεν μας πίστευαν, όμως τα πήγαμε πολύ καλά»

Αχίλλειος Έξαρχος26 Μαΐου 2020

Τους τίτλους τέλους στη φετινή περιπετειώδη, ελέω κορωνοϊού, σεζόν ετοιμάζεται να βάλει την Τετάρτη (27/5) ο Θερμαϊκός Θέρμης.

Διοίκηση, ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία θα συγκεντρωθούν στο γήπεδο της Θέρμης σε μικρή γιορτή με μπάρμπεκιου που έχει ετοιμάσει η διοίκηση για το αγωνιστικό τμήμα ως μια μικρή επιβράβευση της φετινής πορείας στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αν και νεοφώτιστοι, οι «πράσινοι» της Θέρμης είχαν μια θετική πορεία στο Πρωτάθλημα, με παρουσία για μεγάλη περίοδο στις πρώτες θέσεις της κατάταξης και πετυχαίνοντας σχετικά άνετα τον στόχο της παραμονής.

Κάνοντας έναν μίνι απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται, ο εκ των προπονητών του Θερμαϊκού, Βασίλης Μπούρκας δήλωσε τα εξής στο metrosport.gr:

«Τέλειωσε θετικά μια χρονιά που όλοι μας θεωρούσαν αουτσάιντερ. Πολλοί μας αμφισβήτησαν, αρκετοί άνθρωποι του χώρου δεν πίστευαν ότι η ομάδα μπορούσε να κάνει μια τέτοια πορεία. Εμείς, όμως, γνωρίζαμε ότι διαθέτουμε ένα καλό υλικό για πολλά πράγματα. Αν το Πρωτάθλημα παιζόταν ως το τέλος πιστεύω ότι θα τερματίζαμε στη 2η θέση. Σε κάθε περίπτωση, είμαστε ευχαριστημένοι, διότι η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, έπαιξε το 99% του ρόστερ παρά τον μικρό αριθμό αγώνων και τα παιδιά πήραν εμπειρίες και απέκτησαν καλές βάσεις για τα επόμενα χρόνια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.