Μπούργος: «Μόνο ο Ολυμπιακός είναι στο μυαλό μας»

Metrosport Team06 Μαΐου 2022

Ο προπονητής του Άρη μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της Nova για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο η ομάδα του θέλει τους βαθμούς της νίκης για να κάνει ένα καθοριστικό βήμα για την συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν.

Αρχικά ρωτήθηκε:

- Ο τωρινός Άρης απέχει από αυτόν που έχετε στο μυαλό σας;

«Εμείς θέλουμε να δουλέψουμε με αυτό που έχουμε, δεν είπαμε ότι θέλουμε να φτιάξουμε ακόμα τον νέο Άρη, αυτό θα γίνει στο μέλλον. Αυτή τι στιγμή έχουμε στο μυαλό μας μόνο αυτούς τους τελικούς που έχουμε μπροστά μας».

- Τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του Άρη είναι θέμα ανταγωνισμού ή κόπωσης;

«Όχι, πιστεύω ότι επειδή βρισκόμαστε στο τέλος σεζόν και επειδή είναι play-off, όλα τα ματς είναι είναι τελικοί, σε αυτά τα παιχνίδια συμβαίνουν τα σκαμπανεβάσματα, υπάρχουν τα καλά αποτελέσματα αλλά υπάρχουν και τα αρνητικά. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αυτό το ματς είναι στο μυαλό μας οπότε κοιτάμε μόνο αυτό και τίποτε άλλο. Χρειαζόμαστε την νίκη, και αυτό θα ψάξουμε να βρούμε».

- Θα κάνετε ειδική διαχείριση των παιχνιδιών που ακολουθούν σε διάστημα λίγων ημερών;

«Εμείς θα συνεχίσουμε στην ίδια γραμμή, θα δώσουμε την ίδια ένταση σε κάθε παιχνίδι, γιατί θέλουμε να κερδίσουμε και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε».

- Ποιος θα αντικαταστήσει τον Καμαρά;

«Θα το δείτε την Κυριακή αυτό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.