Μπούργος: «Χρειαζόμαστε την ψυχή του κόσμου μας»

Metrosport Team18 Μαρτίου 2022

Για την σημασία του κυριακάτικου αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό (20/03, 19:00) αλλά και την παρουσία των φιλάθλων του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», μίλησε ο Χερμάν Μπούργος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Αναφορικά με το τι κρατάει από το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό: «Δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο για να πάρουμε τη νίκη στο επόμενο ματς».

Για τον αγώνα επί του Παναθηναϊκού: «Σίγουρα πάντα δουλεύουμε καλύτερα ό,τι λάθη κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο δεν πιστεύουμε ότι κάναμε μεγάλα λάθη και πάμε για τη νίκη»

Για το πόσο κομβικό θεωρεί πως είναι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Όπως έχω πει και στο παρελθόν, το κύριο μέλημα μας είναι η νίκη και πάντα δουλεύουμε γι' αυτό. Όλοι οι αγώνες είναι εξίσου σημαντικοί για να διώξουμε τους αντιπάλους εκτός μάχης»

Σχετικά με τις απουσίες του Άρη και αν υπολογίζει στους Μαντσίνι και Γκαρσία: «Έχουμε κάνει ένα σπουδαίο πλάνο. Κάνουμε προπονήσεις, σίγουρα έχουμε απώλειες σε ορισμένους αγώνες. Το πλάνο μας είναι να συμμετέχουν και οι δύο, θα δούμε»

Για το αν περιμένει κόσμο στο «Κλ. Βικελίδης» για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Δυστυχώς, λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό, ο κόσμος έχει πολλούς περιορισμούς για να έρθει στο γήπεδο, παρ' όλα αυτά ελπίζουμε να είναι γεμάτο. Χρειαζόμαστε τη ψυχή του κόσμου στον αγώνα».

Αναφορικά με το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος και αν ήταν όπως το περίμενε: «Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η ομάδα μας. Πώς θα την βελτιώσουμε και πώς θα εξελιχθούμε εμείς στον αγωνιστικό χώρο»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.