Μπουντενχόλζερ: «Ο Γιάννης αξίζει το back-to-back βραβείο του MVP»

Metrosport Team18 Ιουλίου 2020

«Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...». Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τόνισε ότι αξίζει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το βραβείο του MVP του ΝΒΑ.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ πριν τη διακοπή μετρούσε 29,6 πόντους, 13,7 ριμπάουντ και 5,8 ασίστ κατά μέσο όρο. Είναι αριθμοί που με βάση την απόφαση του ΝΒΑ να δώσει το βραβείο σύμφωνα με την παρουσία των παικτών πριν το lockdown, βάζουν τον «Greek Freak» σε θέση... αφεντικού. Ο προπονητής του στους Μπακς είπε: ««Δεν το γνώριζα, αλλά είναι λογικό», είπε ο Μπουντενχόλζερ μόλις ενημερώθηκε για την παραπάνω εξέλιξη. «Νομίζω πως για να παίξεις 64, 65, 66 ματς με διαφορετικές ομάδες, απαιτείται σημαντική δουλειά στο σώμα σου. Ο Γιάννης έχει κάνει παραπάνω από αρκετά πράγματα, για να αξίζει το back-to-back βραβείο του MVP.

Όσα κάνει για εμάς και στις δύο πλευρές του παρκέ, όσα μας δίνει κάθε βράδυ, ο τρόπος που θέτει τον πήχη για όλους, η κουλτούρα και η εργατικότητά του, το πώς είναι ως συμπαίκτης... Είναι ένας απίστευτος συμπαίκτης, δεν είναι εγωιστής, τα κάνει όλα. Αυτό σημαίνει να είσαι MVP. Φυσικά και νιώθω πως το αξίζει και είμαι ενθουσιασμένος που τον στηρίζω».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.