Μπουγιουκλής: «Πρόβλημα για τον Άρη ότι δέχεται πρώτος γκολ»

Metrosport Team04 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αρη, Δημήτρης Μπουγιουκλής, και μίλησε για τις διαφορετικές ενδεκάδες που παρουσιάζουν διαρκώς οι «κιτρινόμαυροι» από την αρχή της χρονιάς, το πρόβλημα του ότι δέχεται συνεχώς πρώτος γκολ με τον Πάρντιου στον πάγκο ενώ σχολίασε και την ελλιπή προετοιμασία που έχει στοιχίσει στην αγωνιστική εικόνα του Αρη.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τις διαφορετικές ενδεκάδες που έχει ο Αρης σε κάθε αγωνιστική: «Με τον ΟΦΗ ο Αρης ήταν καλός, η ομάδα ήταν καλή, έφτιαξε ευκαιρίες αλλά αυτό που έχασε ο Καμάτσο δεν χάνεται. Ο Γκρέι ήταν διαφορετικός, ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις και θα μπορούσε να είχε βάλει περισσότερα γκολ. είναι ένας φορ που ζει και αναπνέει για το γκολ».

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο: «Τώρα είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, μου άρεσε η ομάδα του Κόουλμαν που φαίνεται να κάνει καλή δουλειά. Ο Αρης πρέπει να προσέξει να μην φάει γκολ, γιατί με τον Πάρντιου η ομάδα δέχεται πάντα πρώτη γκολ. Αυτό το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι πολύ σημαντικό για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, με 3 νίκες ο Αρης μπορεί να μειώσει την διαφορά από τους πρωτοπόρους».

Για την εικόνα του Αρη: «Εχει παίξει ρόλο η ελλιπής προετοιμασία της ομάδας, έγινε με λίγους παίκτες και πολλούς νεαρούς από την Κ19. Οι περισσότεροι παίκτες ήρθαν ανέτοιμοι και μέσα από παιχνίδια προσπάθησαν να αποκτήσουν φυσική κατάσταση. Εχει επηρεάσει αυτό το γεγονός την ομάδα και από πλευράς φυσικής κατάστασης δεν είναι στα καλά της. Τώρα με την διακοπή λόγω του Μουντιάλ ελπίζουμε να βελτιωθεί αυτό το θέμα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.