«Έπεισε και τον πλέον δύσπιστο ότι είναι η καλύτερη ομάδα μετά τον Ολυμπιακό»

Metrosport Team08 Φεβρουαρίου 2021

Για την εξαιρετική εικόνα του Άρη που έφερε το «διπλό» στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας απέναντι στην ΑΕΚ, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», ο Δημήτρης Μπουγιουκλής.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και τεχνικός του Άρη, σχολίασε με τον δικό του τρόπο τα όσα είδε στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, σημειώνοντας πως ο Άρης έπεισε και τον πλέον δύσπιστο φίλαθλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: «Ο Άρης στο χθεσινό παιχνίδι ήταν εξαιρετικός και δεν θυμάμαι κάποια ανάλογη εμφάνιση σε εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Ο Άρης έκανε μία εμφατική και πειστική εμφάνιση, αποτέλεσμα της σταθερότητας της ομάδας και της πληρότητας της σε όλες τις θέσεις που έχει».

Για το στυλ παιχνιδιού του Άρη στο ΟΑΚΑ: «Στα εκτός έδρας παιχνίδια ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού του Άρη που επέλεξε χθες ο Άκης Μάντζιος, καθώς με τους τρεις ταχύτατους μεσοεπιθετικούς μπορεί και δημιουργεί προβλήματα στην αμυντική λειτουργία του αντιπάλου. Τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις δείχνουν ότι ο Άρης υπερέχει στη μεσαία γραμμή σε όλες τις ομάδες εκτός του Ολυμπιακού. Ο Μπρούνο Γκάμα και ο Ματέο βοήθησαν αρκετά στο αμυντικό κομμάτι καθώς από τη μία πλευρά ο Σάκιτς είχε απέναντι του έναν εξαιρετικό εξτρέμ όπως ο Λιβάι Γκαρσία. Αυτό φάνηκε και με το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε μόνο δύο τελικές προσπάθειες».

Ενώ ακόμα υπογράμμισε: «Επεισε και τον πλέον δύσπιστο ότι είναι η καλύτερη ομάδα μετά τον Ολυμπιακό. Ο Άρης έχει δείξει ότι δεν προσαρμόζει το αγωνιστικό του στυλ επάνω σε κάθε ομάδα. Δεν έχει να φοβηθεί κάτι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και νομίζω ότι αν του βγουν οι φάσεις μπορεί να πάρει αποτέλεσμα από τον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.