«Μπορούμε να προχωρήσουμε με Ηρακλή»

Αχίλλειος Έξαρχος18 Αυγούστου 2020

Μετά το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με την Τρίγλια και την αρνητική κατάληξη της περίπτωσης της Δόξας Κάτω Καμήλας, η περίπτωση του Ηρακλή Αμπελοκήπων δείχνει να κερδίζει έδαφος στον Ηρακλή, αφού υπό προϋποθέσεις, ο σύλλογος της Δυτικής Θεσσαλονίκης μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό «όχημα» για τον Ημίθεο προκειμένου αυτός να επανέλθει στις εθνικές κατηγορίες. Ποιες είναι οι προϋποθέσεις; Επί της ουσίας, η εξής μία. Η αναδιάρθρωση, η οποία θα τεθεί επί τάπητος στην αυριανή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Ήδη, όπως έχει ήδη μεταφερθεί μέσω της «Μ», ο Ηρακλής Αμπελοκήπων κατέθεσε αίτημα συμμετοχής στη Γ’ Εθνική και αν αυτό γίνει αποδεκτό (εκτιμάται πως θα γίνει σε περίπτωση αναδιάρθρωσης), η προοπτική συνεργασίας του Ηρακλή με την ομάδα των Αμπελοκήπων θα τεθεί σε νέα βάση. Ήδη, άλλωστε, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει οι πρώτες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η περίπτωση του Ηρακλή Αμπελοκήπων διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες ομάδες για τους «κυανόλευκους», καθώς διαθέτει ίδια χρώματα και έδρα εντός της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος του Ηρακλή Αμπελοκήπων, Γιάννης Ζαντόπουλος (φωτό) με δηλώσεις του στη «Μ» αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Ηρακλή σε περίπτωση που επικυρωθεί η άνοδος της ομάδας στη Γ’ Εθνική. «Μπορεί να προχωρήσει το θέμα αν υπάρχει διάθεση από τον Ηρακλή. Αν έρθουν επώνυμα άτομα να βοηθήσουν τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα. Θα έχουμε περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Τον πρώτο χρόνο θα διαχειριστούμε εμείς την ομάδα και τον επόμενο εφόσον ανεβεί θα την παραδώσουμε στον Ηρακλή».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.