Μποροβήλος: «Είπα στον Τζίμα πως μέσα στο γήπεδο είναι πάνω από Ρονάλντο και Μέσι»

Metrosport Team01 Ιουλίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, και μίλησε για την απόκτηση του Τζίμα από τον ΠΑΟΚ αλλά και το ενδιαφέρον του Αρη για δύο ποδοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν τη χρονιά με τη φανέλα των Αρκάδων.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τον Παναγιώτη Τζίμα: «Το τι κατάφερε ο Τζίμας είναι των ανθρώπων που τον ανακάλυψαν και του ταλέντου του. Εγώ το μόνο που έκανα είναι να του δώσω να καταλάβει πως πρέπει να κατεβάσει το κεφάλι, να δουλέψει πολύ και πως μέσα στο γήπεδο είσαι πάνω από τον Ρονάλντο και τον Μέσι. Έξω από τις γραμμές του γηπέδου του είπα, όπως και σε άλλα παιδιά, να είναι ταπεινοί, να αισθάνονται ένα τίποτα και να δουλεύουν πολύ. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και πολύ καλό παιδί και με το ταλέντο του μπορεί να καταφέρει πολλά. Με λίγη τύχη μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και το παραπάνω βήμα. Είναι ένα παιδί που ξεχώρισε από την ακαδημία μας. Δεν είναι εύκολο να χτυπήσει την πόρτα της ενδεκάδας σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, μπορούμε να την χαρακτηρίσει μια μεταγραφή-επένδυση.

Για το ενδιαφέρον του Αρη για παίκτες του Αστέρα: «Ακούω ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τους Φερνάντεθ-Σουάρεθ, αλλά δεν είναι παίκτες μας, έχουν μείνει ελεύθεροι και δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται με τον Αρη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.