Μπορμπόκης: «Θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ, έχει το μομέντουμ»

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2022

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚμε την ΑΕΚστην προημιτελική φάση του Κυπέλλου και το αν υπάρχει η δυνατότητα να κυνηγήσει τον τίτλο ο Δικέφαλος μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Βασίλης Μπορμπόκης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ:
«Δεν έχω καλή εικόνα από το φετινό πρωτάθλημα. Στα χειρότερα τους είναι οι ομάδες. Υπάρχει αλλαγή στις δύο ομάδες τον τελευταίο μήνα. Το αβαντάζ το έχει ο ΠΑΟΚ. Εύχομαι να παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο και να απολαύσουμε ένα ομορφο παιχνίδι. Ενέργεια θα έχουν και οι δύο. Εύχομαι και ο διαιτητής να μην σφυρίξει καθόλου, να μην υπάρχουν φάουλ. Να αλλάξουμε λίγο δηλαδή. Έχει το μομέντουμ ο ΠΑΟΚ, θα κερδίσει πιστεύω».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να κυνηγήσει το πρωτάθλημα: «Είναι εννέα βαθμούς πάνω. Παίζει ρόλο και τι θα γίνει και με τα αναβληθέντα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με την ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός με τον Αστέρα. Αν μείνει αυτή η κατάσταση μέχρι το ντέρμπι στην Τούμπα και καταφέρει να τους μειώσει στους έξι, θα έχει ένα ενδιαφέρον. Έτσι και αλλιώς ο ΠΑΟΚ είναι ο μόνος που κερδίζει τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.