«Μπορεί να δώσει μέχρι και 15 εκατ.ευρώ για τον Τζόλη η Νόριτς»

Metrosport Team28 Ιουλίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Αγγλος δημοσιογράφος του BBC Radio, Ρομπ Μπάτλερ, και μίλησε για τη πιθανότητα να πάρει τον Τζόλη η Νόριτς, τα χρήματα που μπορεί να δώσει και την προθεσμία που έχει η αγγλική ομάδα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Η Νόριτς ψάχνει στο μεταγραφικό παζάρι να ενισχυθεί στα άκρα της επιθετικής γραμμής. Οι πληροφορίες σας έχουν βάση, αν και το ρεπορτάζ ασχολείται περισσότερο με τα κρούσματα κορωνοϊού πολλών παικτών στη Νόριτς που οδήγησε στην αναβολή του φιλικού. 

Έχω την αίσθηση πως υπάρχει η περίπτωση του Τζόλη στο κάδρο αλλά πρέπει να δούμε τι συμβαίνει και με τους ατζέντηδες. Είναι προφανώς πως οι άνθρωποι της Νόριτς όταν έβλεπαν τον Γιαννούλη, έβλεπαν και τον Τζόλη. Είναι σούπερ ταλέντο ο Τζόλης και ήδη ακούγονται πως ενδιαφέρονται ομάδες όπως η Ντόρτμουντ και η Μπαρτσελόνα. Οι άνθρωποι της Νόριτς φοβούνται μήπως δεν μπορούν να ανταγωνιστούν άλλες μεγαλύτερες ομάδες. Η Νόριτς μπορεί να του προσφέρει να παίζει κάθε εβδομάδα, να έχει τον Γιαννούλη συμπαίκτη αλλά και το να παίζει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Για το αν μπορεί να δώσει 10 εκατ.ευρώ η Νόριτς: «Η Νόριτς έδωσε 12 εκατ.ευρώ στη Βέρντερ για να πάρει τον Ράσιτσα. Αν κρίνω από το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για τον Τζόλη, μπορεί να δώσει 15-16 εκατ.ευρώ η Νόριτς. Τα έχει αλλά αν θα τα δώσει εξαρτάται από τον ανταγωνισμό στη μεταγραφή».

Για το αν υπάρχει προθεσμία για τη μεταγραφή: «Λίγο βιάζεται γιατί ξεκινάει η Πρέμιερ Λιγκ και παίζει με τη Λίβερπουλ στην πρεμιέρα. Ο τεχνικός διευθυντής είπε πως δεν βιάζεται η ομάδα και θέλει να κάνει σωστά τις μεταγραφές, γιατί δεν τους βγήκε την προηγούμενη φορά που ήταν η Νόριτς στην Πρέμιερ Λιγκ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.