Μπόνι: «Ο Άρης πρέπει να αποκτήσει έναν ιδιοκτήτη για να γίνει ισχυρός όπως παλιά»

Metrosport Team08 Ιουλίου 2021

«Ο Άρης πρέπει να αποκτήσει έναν ιδιοκτήτη για να γίνει ισχυρός και να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη όπως παλιά», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο Μάριο Μπόνι.

«Όλη η Ιταλία αυτή την περίοδο ζει για το ποδόσφαιρο αφού η Σκουάντρα Ατζούρα βρίσκεται στον τελικό του Euro και διεκδικεί το τρόπαιο απέναντι στην Αγγλία», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο για να προσθέσει: «18 μήνες είχα να έρθω στη Θεσσαλονίκη και να συναντήσω τους φίλους μου στον Άρη. Ήμουν συγκινημένος και θυμήθηκα όλες τις στιγμές που πέρασα στον σύλλογο. Ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα. Εργάζομαι στην ιταλική ένωση και έχω επαφές με τις ομάδες και την ομοσπονδία, αλλά λόγω κορωνοϊού έχω περιορίσει τα ταξίδια μου».

Για τον Άρη:

«Κάθε χρόνο αυτήν την εποχή μιλάω για τον Άρη. Η ομάδα έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και κάποια στιγμή ο Άρης πρέπει να αποκτήσει έναν ιδιοκτήτη για να γίνει ισχυρός και να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη όπως παλιά. Δεν βρέθηκα με κάποιον από την ομάδα, αλλά κατά την παρουσία μου στην Ελλάδα με αποθέωσαν αρκετοί φίλοι της ομάδας λέγοντας είναι τρελός ο Ιταλός. Με συγκινεί η αγάπη του κόσμου παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει τα χρόνια».

Και κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι κάπως άδικο σε μία εβδομάδα να κρίνεται η παρουσία κάποιων χωρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Χαίρομαι που πέρασε η Ιταλία, αλλά κάποιες άλλες ομάδες δεν μπόρεσαν να εμφανιστούν πλήρεις και μοιραία έμειναν εκτός Τόκιο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.