Σοκάρει ο Μπολσονάρου: «Κλαίω πολύ συχνά μόνος μου στην τουαλέτα»

Metrosport Team16 Οκτωβρίου 2021

Μία διαφορετική πλευρά του αποκάλυψε ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου.

Ο ηγέτης της χώρας του καφέ ανέφερε ότι κλαίει συχνά μόνος του στις τουαλέτες, σε στιγμές που καλείται να λάβει δύσκολες αποφάσεις.

«Πόσες φορές δεν έκλαψα μονάχος στην τουαλέτα, στο σπίτι μου;», εκμυστηρεύτηκε ο ακροδεξιός πρόεδρος χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου με ακροατήριο ευαγγελικών πιστών.

«Η σύζυγός μου δεν το έχει δει ποτέ αυτό, πιστεύει ότι είμαι ένας σκληρός. Δεν έχει και τελείως άδικο», συμπλήρωσε, προκαλώντας το γέλιο των ακροατών.

Συνεχίζοντας σε πιο σοβαρό τόνο παραδέχτηκε: «Δεν είναι σαν την εποχή που ήμουν βουλευτής, (…) εάν πάρω μια κακή απόφαση, αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να υποφέρουν πολλοί άνθρωποι».

Ο Μπολσονάρου βρίσκεται σε δεινή θέση καθώς η δημοτικότητά του βρίσκεται στα… τάρταρα. Για την ακρίβεια, το ποσοστό αποδοχής του βρίσκεται στο 22%, το χαμηλότερο από τη στιγμή που ανήλθε στην εξουσία, τον Ιανουάριο του 2019.

Η διαχείρισή του στην πανδημία του κορωνοϊού όπου η Βραζιλία μετρά περισσότερους από 600.000 νεκρούς, ο πληθωρισμός που καλπάζει και τα υψηλά ποσοστά ανεργίας τον έχουν φέρει στα σχοινιά.

Ολες οι δημοσκοπήσεις στη Βραζιλία, δείχνουν ότι ο Μπολσονάρου οδεύει σε βαριά εκλογική ήττα από τον αριστερό πρώην πρόεδρο Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, στις προεδρικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2022.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.