Μπογκντάνοβιτς για τον Γιάννη: «Θα είμαστε και οι πέντε απέναντι του για να τον σταματήσουμε»

Metrosport Team01 Σεπτεμβρίου 2022

Το μεγάλο αστέρι της Κροατίας, Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, πριν την αναμέτρηση με την Ελλάδα, ρωτήθηκε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και είπε πως απέναντι στο σούπερ σταρ των Μπακς θα είναι όλη η πεντάδα των Κροατών.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είναι από τους πιο κυρίαρχους παίκτες τα τελευταία χρόνια στο NBA. Δεν υπάρχει μυστικό, υπάρχει μόνο η ομαδική άμυνα, όλοι μαζί να δουλέψουμε για να τον επιβραδύνουμε. Θα έχουμε διάφορα ματσαρίσματα απέναντι του. Θα είμαστε και οι πέντε απέναντι του για να τον σταματήσουμε».

Για την αναμέτρηση απέναντι στην Ελλάδα και για ενδεχόμενο άγχος: «Έχουμε έμπειρους παίκτες, όπως έχει και η Ελλάδα. Υπάρχει θετικό άγχος για το ματς. Αισθάνομαι πίεση για κάθε τουρνουά , θέλω η ομάδα μου να είναι καλύτερη. Είναι πίεση να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ και να μπορούμε να δούμε ο ένας τον άλλον στα μάτια και να ξέρουμε ότι κάναμε το καλύτερο».

Για το Eurobasket: «Είναι μια πρεμιέρα μεγάλης διοργάνωσης, οπότε είναι δεδομένα δύσκολος αγώνας. Προπονηθήκαμε γι' αρκετό καιρό, είχαμε επίσης τα "παράθυρα" πριν από αυτό. Θα είναι πολύ απαιτητικός αγώνας, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης κι έναν από τους πιο κυρίαρχους παίκτες κόσμου. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι για αυτή την πρόκληση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.