Betshow: Μπλόκο στην Αττάλεια

Νίκος Κουλιανός04 Ιουλίου 2020

Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζονται τα πρωταθλήματα σε Ιταλία, Αγγλία, Ισπανία και Τουρκία, ενώ στην Γερμανία έχουμε το φινάλε της Γ΄ κατηγορίας, αλλά και τον τελικό κυπέλλου ανάμεσα σε Μπάγερν και Λεβερκούζεν. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας χωρίς περιττά σχόλια…

ΜΕΠΕΝ – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ: Φινάλε στην Γ Γερμανίας και όπως είναι λογικό θα μας απασχολήσουν τα ματς που έχουν μονόπλευρο κίνητρο. Η Μπραουσνβάιγκ ελέγχει απόλυτα την κατάσταση και με νίκη της ανεβαίνει κατηγορία, χωρίς να την ενδιαφέρει κανένα άλλο αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι δεν θα ρισκάρει να περιμένει άλλα αποτέλεσμα και θα καθαρίσει την αξιόλογη μεν, αλλά αδιάφορη Μέπεν. Διπλό κινήτρου!

ΘΕΛΤΑ – ΜΠΕΤΙΣ: Περιμένω να βγάλει αντίδραση η Θέλτα μετά την απρόσμενη 5άρα που έφαγε από την Μαγιόρκα στο νησί. Άλλωστε δεν έχει ξεμπερδέψει με την υπόθεση παραμονή και το ματς με την ντεφορμέ Μπέτις είναι μια καλή ευκαιρία αν ξεφύγει οριστικά. Ακόμα και στο …άδειο «Μπαλάιδος» μεταμορφώνεται προς το καλύτερο και περιμένουμε να κερδίσει την Μπέτις που δεν θα έχει Φεκίρ και είναι κουρασμένη καθώς έπαιξε μια ημέρα μετά, άσος.

ΚΡΙΛΙΑ – ΡΟΣΤΟΦ: Η Κρίλια σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σωθεί άλλαξε προπονητή. Το πρόβλημα είναι ξεκάθαρα αμυντικό, καθώς μπροστά συνήθως βρίσκει δίχτυα, ειδικά στην έδρα της. Η Ροστόφ είναι μια ομάδα που διαθέτει εξαιρετική επιθετική γραμμή, ποιότητα και ταλέντο σε όλες τις γραμμές και θα ψάξει την νίκη για να μείνει σε τροχιά Ευρώπης. Η βασική μας σκέψη αρχικά είναι το αμφίσκορο…

ΓΟΥΛΒΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ: Ωραίο ματς θα έχουμε στο «Μολινό».Τόσο η Γουλβς αλλά και η Άρσεναλ ψάχνουν το τρίποντο που θα τους κρατήσει ζωντανούς στο κόλπους της τετράδας και της Ευρώπης αντίστοιχα. Με δεδομένο ότι οι ομάδες διαθέτουν την δύναμη πυρός τους μεσοεπιθετικά, ξεκινάμε με το αμφίσκορο! Μετά όλα είναι ανοιχτά.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΑΛΑΒΕΣ: Η Βαγιαδολίδ μετά την διακοπή παίζει προσεχτικά, σφίγγει τα ματς, μαζεύει πονταλάκια και δείχνει ότι δεν θα κινδυνεύσει. Το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί μερικά πονταλάκια για να κλειδώσει την παραμονή της. Η Αλαβές μετά την διακοπή σέρνεται και δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι .Έχει καλή παράδοση στο «Μεντιθαρόθα» και περιμένω τουλάχιστον να μην χάσει. Ο βαθμός δεν χαλάει καμία από τις δύο πλευρές και θα ρισκάρουμε με το χινάρι.

ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ – ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ: Σύγκρουση ανάμεσα στις δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας. Η Αντάλια δεν έχει βαθμολογικό άγχος και το βγάζει στο χορτάρι, ενώ η Μπασάκ παίζει σε κάθε ματς το τομάρι της. Θα έχει πολύ ζόρικο έργο στην Αττάλεια, καθώς πηγαίνει χωρίς τον ηγέτη της Βίτσκα αλλά και τους εξαιρετικούς Τεκντεμίρ και Άλεξιτς!Πάμε με το 1Χ…

ΖΥΡΙΧΗ – ΣΕΡΒΕΤ: Αδικαιολόγητος ο φαβοριτισμός για την Σερβέτ, καθώς συγκρούονται δύο ομάδες με ίδια δυναμική και την δεδομένη στιγμή η πρωτευουσιάνοι δείχνουν σε καλύτερο φεγγάρι. Το σίγουρο είναι ότι και οι δύο ομάδες σκοράρουν εύκολα και πίσω παρουσιάζουν κενά. Με δεδομένο ότι η ισοπαλία δεν κάνει σε κανέναν, λογικά θα εμφανιστεί ο combos.

Καλό βόλι…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.