Μπίσεσβαρ: «Στόχος μου είναι να παίζω συνεχώς και γι' αυτό θα παλέψω»

Metrosport Team04 Νοεμβρίου 2020

O Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που ως ποδοσφαιριστής της Φέγενορντ έχει δυο νίκες σε ισάριθμους αγώνες απέναντι στην αυριανή αντίπαλο τουΠΑΟΚ, εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην συνέντευξη Τύπου. Ο «Ολλανδός» τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για τη νίκη που θα την επιτρέψει να προσπεράσει την PSV στη βαθμολογία του ομίλου.

Αρχικά σχολίασε το ότι η PSV με νίκη θα πάει τη διαφορά στους τέσσερις βαθμούς και αν τον αγχώνει: «Ολα τα κείμενα που έχουμε παίξει στην Ευρώπη είναι σημαντικά. Επομένως και τώρα αν πρέπει να περάσουμε στην επόμενη φάση πρέπει να κερδίσουμε. Εμείς είμαστε χαρούμενοι γιατί έχουμε νέο προπονητή, παίζουμε στην έδρα μας και επομένως έχουμε τεράστιο κίνητρο και θέλουμε να το κερδίσουμε».

Ρωτήθηκε για το αν έκανε κουβέντα με τον Γκαρσία για το ρόλο του στην ομάδα: «Ναι μιλήσαμε με τον προπονητή. Περιμένει περισσότερα πράγματα από εμάς τους έμπειρους για να βοηθήσουμε τους νέους. Εγώ αισθάνομαι καλά, θέλω να παίρνω τις ευκαιρίες να παίζω και να βοηθώ την ομάδα. Ο ρόλος μου είναι πάντα ο ίδιος ανεξάρτητα με το ποιος είναι προπονητής. Νιώθω καλά, έχουμε νέο προπονητή, έχουμε καλή ομάδα, μπορούμε λοιπόν να πετύχουμε νίκες».

Αναφέρθηκε και στη δυσμενή παράδοση που έχει ο ΠΑΟΚ απέναντι στις ολλανδικές ομάδες: «Μίλησα με τον μικρό μου αδελφό χθες για αυτό και μου το υπενθύμισε. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ναι παίζουμε σε άδειο γήπεδο, αλλά πρέπει να το αλλάξουμε αυτό απέναντι στους Ολλανδούς. Αυτά είναι παραδόσεις, εμείς θα δώσουμε τον δικό μας αγώνα. Είσαι μόνο εσύ απέναντι στον αντίπαλο και παίζεις. Παρόλο που είμαι Ολλανδός ναι θέλω να τους κερδίσω».

Απάντησε και στο αν οι πολλές απουσίες της PSV μπορούν να αποπροσανατολίσουν την ομάδα: «Οχι γιατί οι παίκτες που θα τους αντικαταστήσουν έχουν τεράστιο κίνητρο να παίξουν και αυτό είναι καλό για τον προπονητή. Παρόλο που το έχουμε στο μυαλό μας, δηλαδή τις απουσίες, δεν θα επιτρέψουμε να μας αποπροσανατολίσει. Και εμείς στη θέση μας αυτό θα κάνουμε. Δεν θα είναι αδύναμη η PSV».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.