Μπίλιτς: «Μίλησα με τον Ολυμπιακό, αλλά απέρριψα την πρόταση»

Metrosport Team31 Ιουλίου 2022

O Σλάβεν Μπίλιτς με δηλώσεις σε μέσο της Κροατίας επιβεβαίωσε πως μίλησε με τον Ολυμπιακό για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αλλά αποκάλυψε πως απέρριψε την πρόταση των "ερυθρόλευκων".

Από την πλευρά τους οι Πειραιώτες διέψευσαν ότι υπήρχε επαφή με τον Κροάτη τεχνικό, με τον ίδιο να λέει το αντίθετο: «Ήμουν στο Σπλιτ με τον Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς και μάθαμε ότι ο Ολυμπιακός έχασε 4-0 από τη Μακάμπι Χάιφα. Σύντομα, υπήρξαν κάποια τηλεφωνήματα και με ρώτησαν αν ήθελα να πάω για μια συνέντευξη. Φυσικά δέχτηκα. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα που κατακτά τίτλους, με τεράστια βάση οπαδών και όταν σε καλούν να δουλέψεις σε ένα τέτοιο περιβάλλον, είναι μεγάλο πράγμα.

Ξέρω την ομάδα και το κλίμα του ελληνικού ποδοσφαίρου πολύ καλά και φυσικά μου άρεσε που με ζήτησαν. Γι’ αυτό πήγα για τις συζητήσεις με τη διοίκηση του συλλόγου».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Νομίζω πως το πρωτάθλημα ξεκινά στις 20 Αυγούστου, μεσολαβούν και δύο μας με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Υπάρχουν πολλοί παίκτες στο ρόστερ, η Ευρώπη είναι πολύ σημαντική και πρέπει να ξέρεις τι κάνεις. Είχαμε μία ανοιχτή, ειλικρινή κουβέντα και οι άνθρωποι του συλλόγου μου άφησαν πολύ θετική εντύπωση.

Υπήρχε κοινή επιθυμία να συνεργαστούμε. Όλα ήταν καλά, αλλά ζύγισα τα υπέρ και τα κατά και κατέληξα πως, για την ώρα, οι δρόμοι μας δεν θα συναντηθούν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.