Μπεσόνοφ: «Η Κράσνονταρ αποτυγχάνει στα δύσκολα»

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2020

Το επιθετικό προφίλ της Κράσνονταρ, αλλά και την αδυναμία της να πετύχει στα δύσκολα σημείωσε ο Μαρκ Μπεσόνοφ.
Ο αρχισυντάκτης του ρωσικού Sport 24, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM περιγράφοντας την αγωνιστική ταυτότητα της αντιπάλου του ΠΑΟΚ, Κράσνονταρ. Εστιάζοντας στην επιθετική φιλοσοφία της, έκανε λόγο για την έλλειψη σταθερότητάς της και στο γεγονός πως σε κρίσιμα παιχνίδια δεν ανταποκρίθηκε όπως περίμεναν οι ιδιοκτήτες της.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση της Κράσνονταρ:

«Διέσυρε 7-2 τη Χίμκι στο τελευταίο της παιχνίδι. Δεν σημαίνει όμως κάτι αυτό, γιατί η Χίμκι είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες στη ρωσική λίγκα. Η Κράσνονταρ έκανε μόλις 3 νίκες ως τώρα. Δεν έχει καλό συντελεστή σε επίπεδο νικών».

Για τους πιο επικίνδυνους παίκτες της Κράσνονταρ:

«Η Κράσνονταρ έχοντας την μπάλα παίζει επιθετικά. Σε πολύ δύσκολα ματς όμως δεν κατάφερε να πάρει νίκες. Ο Μάρκους Μπεργκ είναι ο καλύτερος σκόρερ της την περασμένη σεζόν, ο πιο επικίνδυνος παίκτης της. Ο Καμπελά και ο Κλάεσον είναι επίσης από τους επικίνδυνους παίκτες, αλλά ο Κλάεσον είχε τραυματισμό και δεν έπαιξε πολύ. Έχει πολλούς καλούς παίκτες, όπως τον Βάντερσον, έναν καλό Βραζιλιάνο εξτρέμ. Είναι πολύ επιθετική ομάδα, αλλά δεν έχει καλές επιλογές από τον πάγκο».

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ:

«Ξέρω περισσότερο τον Ίνγκασον που έπαιξε στη Ρωσία, είναι γνωστός επειδή έπαιξε στη Ροστόφ».

Για το σκορ με το οποίο θα ήταν ικανοποιημένη η Κράσνονταρ στο πρώτο ματς:

«Για την Κράσνονταρ είναι πολύ σημαντικό να κερδίσει αυτό το ματς για να μπει στους ομίλους του Champions League. Η ομάδα δεν είναι σταθερή. Δεν έχει την πρόοδο που περίμεναν οι ιδιοκτήτες της. Είναι από τις ομάδες που υπάρχει κριτική και δεν έχει πετύχει στα κρίσιμα παιχνίδια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.