Ουάρντα: «Υποφέρω ψυχολογικά, θέλετε να μην ξαναπαίξω;»

Metrosport Team15 Νοεμβρίου 2023

Το ποδοσφαιρικό ταλέντο του Αμρ Ουάρντα έχει επισκιαστεί πολλάκις από την εξωαγωνιστική του συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να έχει φτάσει στο σημείο να αλλάξει 6 ομάδες. Και όλες αυτές οι μετακινήσεις μέσα σε διάστημα λιγότερο από έναν χρόνο.

Το κερασάκι στην τούρτα φαίνεται πως ήρθε να βάλει η Φάρκο, με τα δημοσιεύματα να ισχυρίζονται πως οι διοικούντες του δείχνουν την πόρτα της εξόδου. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μίκαελ Ντέβερσον, οι ιθύνοντες είχαν παράπονα από την αφοσίωσή του στον σύλλογο, αλλά και την αδιαφορία του στην προπόνηση.

Αυτό σημαίνει πως ο Αιγύπτιος είναι αναγκασμένος να αναζητήσει τον 6ο, νέο σταθμό της καριέρας του, καθώς από το καλοκαίρι έχει περάσει κατά σειρά από τις: Ανόρθωση, Απόλλων Λεμεσού, Ράζα Καζαμπλάνκα, Δόξα Κατωκοπιάς, Εστεγκλάλ και Φάρκο.

Μια συνθήκη, που όπως είναι λογικό, τον έχει επηρεάσει έντονα σε ψυχολογικό επίπεδο, με τον ίδιο ωστόσο να αποκαλύπτει πως  δεν αποχωρεί τελικά από την Φάρκο και πως η ομάδα τον υποστηρίζει σε αυτή την δύσκολη στιγμή.

Χαρακτηριστικά, τόνισε πως: «Όταν υπέγραψα στη Ράζα Καζαμπλάνκα κατέληξα στο νοσοκομείο με κρίσεις πανικού. Τερμάτισα το συμβόλαιο και επέστρεψα στην Αίγυπτο. Οι άνθρωποι εκεί με σεβάστηκαν.

Ο κόσμος έλεγε πως πήγα στο Ιράν και την Κύπρο, αλλά αυτό δεν συνέβη και δεν μου αρέσουν αυτά που γράφονται.

Δεν αξίζω αυτή την συμπεριφορά. Χρειάζομαι υποστήριξη, όλοι κάνουν λάθη
», σημείωσε αρχικά ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ προσθέτοντας:

«Δεν έχει τερματιστεί το συμβόλαιο μου με την Φάρκο. Γιατί λέτε αυτά τα πράγματα; Θέλετε να μην ξαναπαίξω ποδόσφαιρο; Εάν θέλετε να αποσυρθώ να το κάνω. Λαμβάνω ψυχολογική υποστήριξη από την μέρα που πήγα στα Ράζα. Οι άνθρωποι στη Φάρκο μου συμπαραστέκονται σε αυτή την κρίση που περνάω.

Εάν δεν θέλετε να επιστρέψω στην εθνική ομάδα, τότε τότε δεν θα επιστρέψω. Εάν δεν θέλετε να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο, τότε θα το κάνω φεύγοντας από την Αίγυπτο. Υποφέρω ψυχολογικά και προσπαθώ να το αντιμετωπίσω. Το ξέρουν αυτό οι άνθρωποι της Φάρκο. Ονειρεύομαι να επιστρέψω στην εθνική ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.