Μπελάι: «Έτσι είχαμε αποκλείσει τον Ολυμπιακό»

Metrosport Team07 Απριλίου 2021

Ο Αριάν Μπελάι μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον ημιτελικό μεταξύ ΠΑΣ και Ολυμπιακού, το πανηγυρικό κλίμα που επικρατεί στα Γιάννινα στην τελική ευθεία για το ματς και θυμήθηκε όταν οι Γιαννιώτες είχαν αποκλείσει τους ερυθρόλευκους.

«Είναι μία γιορτή για την πόλη. Έχουμε ξαναζήσει ξανά κάτι παρόμοιο όταν αποκλείσαμε τον Ολυμπιακό και πιστεύουμε ότι μπορούμε ξανά. Νομίζω ότι αδικείται η ομάδα από τη θέση που είναι και με την ιστορική φανέλα να γράψει ιστορία με την παρουσία σε έναν τελικό Κυπέλλου» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι αυστηρά τα πρωτόκολλα και δεν θέλαμε να μπούμε στο γήπεδο και να κάνουμε κακό στην ομάδα. Οι οπαδοί ζουν αυτές τις στιγμές και οι παίκτες είναι άτυχοι που δεν θα τον έχουν δίπλα τους, όπως εμείς τότε που 7.000 μας βοήθησαν πάρα πολύ. Θα ήταν τεράστια δύναμη. Ο Ολυμπιακός είχε ξεκουράσει κάποιους παίκτες όπως ο Ριβάλντο και ο Τζόρτζεβιτς, ο προπονητής του δεν πίστευε ότι μπορούμε να κάνουμε την ζημιά. 

Αν δεν τρέξεις με τον Ολυμπιακό δεν μπορείς να τα καταφέρεις. Αυτό κάναμε, πρεσάραμε ψηλά. Ο προπονητής μας, ο κ. Παπακώστας κατάφερε με το καλημέρα στον πάγκο να κάνει το μπαμ στην καριέρα του. Η ρεβάνς είχε διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης». Δεν πίστευα ότι θα είχε τόσο κόσμο και καταφέραμε έστω και στην παράταση με το τρομερό γκολ του Κοντογουλίδη να αποκλείσουμε τον Ολυμπιακό. 

Εμείς μετά αποκλειστήκαμε από την Λάρισα, εύχομαι αυτοί τώρα να καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό. Ο ΠΑΣ Γιάννινα παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο μαζί τον Ολυμπιακό. Και ο Άρης φυσικά. Παίζει επιθετικά και έχει αυτοματισμούς ο ΠΑΣ. Έχουν μάθει κατά γράμμα τι θέλει ο κ. Γιαννίκης και τα καταφέρνουν».

Κατέληξε λέγοντας: «Πριν γίνει η κλήρωση λέγαμε ότι θέλουμε ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ. Μπορούσαμε να τα καταφέρουμε πιο εύκολα. Τώρα δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι στον τελικό, εφόσον περάσουμε, γιατί τα παιδιά θα έχουν καταφέρει ήδη να γράψουν το όνομά τους με χρυσά γράμματα«.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.