Μπαρτσελόνα: Μεγάλη προτεραιότητα για τον Τσάβι η απόκτηση του Κίμιχ

Χρύσανθος Δοβλέτογλου10 Ιουνίου 2023

Ο Τσάβι το έχει ξεκάθαρο στο μυαλό του. Εκτός από τον Γκουιντογκάν, του οποίου η μεταγραφή αναμένεται να κλείσει το συντομότερο δυνατό, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα έδωσε εντολή και για την απόκτηση του Κίμιχ.

Ο πολύπλευρος μέσος της Μπάγερν Μονάχου έχει συμβόλαιο με τον βαυαρικό σύλλογο μέχρι το 2025, αλλά η ιδέα να ξεκινήσει μια νέα περιπέτεια στριφογυρίζει έντονα στο μυαλό του. 

Η αποχώρηση του Σέρχιο Μπουσκέτς άφησε ένα τεράστιο κενό σε μία στρατηγική θέση για την Μπάρτσα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Τσάβι επιμένει για να πέσουν οι υπογραφές για ένα κορυφαίο πίβοτ και να γίνει γι' αυτή την κίνηση μεγάλη επένδυση.

Ο Κίμιχ θεωρείται ότι θα αποδώσει άμεσα. Το τεχνικό τιμ των Καταλανών κάνει λόγο για τον καλύτερο αμυντικό χαφ της αγοράς στην καλύτερη ηλικία (28), τόσο από άποψη ωριμότητας, όσο και από άποψη συνεχούς προόδου. Η Μπάρτσα θέλει επίσης να εκμεταλλευτεί την επιθυμία του να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του, μετά τις διαφωνίες που είχε με την διοίκηση σχετικά με την απόφαση να απολύσει τον Νάγκελσμαν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.