Μπαρτσελόνα από τα παλιά, έριξε 4άρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης!

Δημήτρης Καλαϊτζής06 Φεβρουαρίου 2022

Στους τέσσερις ανέμους σκόρπισε την Ατλέτικο Μαδρίτης η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Τσάβι αν και βρέθηκε να χάνει με 0-1 από νωρίς, κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και να σαρώσει με 4-2 τους «ροχιμπλάνκος» στο «Καμπ Νου». Μ΄ αυτό το τρίποντο οι Καταλανοί ανέβηκαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Ντεμπούτο για Τραορέ και Ομπαμεγιάνκ με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα». 

Η Ατλέτικο αιφνιδίασε την Μπαρτσελόνα, καθώς άνοιξε το σκορ με τον Καράσκο στο 8΄. Ωστόσο, η χαρά της κράτησε μόλις δυο λεπτά, αφού οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με το εξαιρετικό σουτ του Άλμπα. 

Στο 21΄ ο Γκάμπι έκανε το 2-1, για να έρθει ο Αραούχο λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους να δώσει αέρα δυο τερμάτων στην Μπαρτσελόνα. 

Με την έναρξη της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό, ο Ντάνι Άλβες ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1. 

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Σιμεόνε ήταν να μειώσει σε 4-2 με τον Σουάρες στο 58΄.

Οι Καταλανοί ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Άλβες στο 69΄. 

Οι συνθέσεις:

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Άλβες, Αραούχο, Πικέ, Άλμπα, Φρένκι Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς, Πέδρι (66' Γκονσάλες), Γκάβι (71' Ντεστ), Τόρες, Τραορέ (61' Ομπαμεγιάνγκ)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Βρσάλικο (46' Βας), Χιμένες, Σάβιτς, Ερμόσο (55' Κούνια), Καράσκο, Κόκε (76' Ερέρα), Ντε Πολ, Λεμάρ (55' Ρεϊνίλντο), Φέλιξ (56' Κορέα), Σουάρες

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.