Μπαρτσελόνα: Απειλεί να ανοίξει δικαστική διαμάχη με την «El Mundo» για τη διαρροή των απαιτήσεων του Μέσι

Metrosport Team21 Σεπτεμβρίου 2022

Με ανακοίνωση της η διοίκηση της Μπαρτσελόνα εξέφρασε την αγανάκτηση της για την διαρροή των απαιτήσεων του Λιονέλ Μέσσι σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του το καλοκαίρι του 2020 από την "El Mundo".
Μάλιστα ο Ισπανικός σύλλογος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μεταξύ όσων ανέφερε να κινηθεί νομικά κατά του δημοσιεύματος και της εφημερίδας. 
Η Μπαρτσελόνα ακόμη τονίζει πως η δημοσιοποίηση τους δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και «απειλεί τη φήμη και την εμπιστευτικότητα του συλλόγου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σε σχέση με τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν σήμερα από την ‘’El Mundo’’, υπό τον τίτλο ‘’BarcaLeaks, τα μυστικά αρχεία του κλαμπ, μέρος πρώτο’’, η Μπαρτσελόνα εκφράζει την αγανάκτησή της για συγκεκριμένη διαρροή στοιχείων και επίσης θεωρεί ατυχές ότι το Μέσο ισχυρίζεται πως έχει πρόσβαση σε τεράστια ποσότητα εγγράφων και mail που βρίσκονται στην κατοχή των αρμόδιων για την έρευνα του Barcagate, τη στιγμή που οι πληροφορίες και τα έγγραφα αυτά δεν έχουν ακόμα διαμοιραστεί μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

Σε κάθε περίπτωση, το εν λόγω άρθρο δημοσιοποιεί έγγραφα που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την έρευνα της υπόθεσης και η χρήση τους απειλεί τη φήμη και την εμπιστευτικότητα του κλαμπ. Για τον λόγο αυτό, και με σκοπό την προστασία των δικαιωμάτων της Μπαρτσελόνα, οι νομικές υπηρεσίες του κλαμπ εξετάζουν ήδη όλα τα κατάλληλα μέτρα που μπορούν να λάβουν»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.