Μπαρκαουάν: «Να μείνει για πάντα ο Λουτσέσκου, ηγέτης ο Ίνγκασον»

Metrosport Team22 Μαρτίου 2022

Ο Κοσμίν Μπαρκαουάν μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» αναφέρθηκε στην επίδραση των Ραζβάν Λουτσέσκου, Ίνγκασον  και τον Μιτρίτσα στην επιτυχία του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά

Για το ότι πέτυχε τον Λουτσέσκου στην πτήση προς Ρουμανία:

«Ήταν χαρούμενος, όμως περιμένει κι άλλα μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν. Πιστεύει πως μπορεί να κάνει την υπέρβαση και πιστεύει στις δυνάμεις της ομάδας του. Δεν είναι εύκολη η Μαρσέιγ, όμως με καλή δουλειά και σωστή νοοτροπία μπορεί να περάσει ο ΠΑΟΚ».

Για το ότι πέρασε δύσκολα μέσα στη σεζόν ο ΠΑΟΚ:

«Κάθε προπονητής χρειάζεται το χρόνο του. Ο ΠΑΟΚ μέσα στη σεζόν είχε αρκετά προβλήματα ιδίως αμυντικά. Πλέον δέχεται δύσκολα γκολ και είναι αποτέλεσμα της δουλειάς αυτής. Ο Λουτσέσκου είναι προπονητής με μεγάλη εμπειρία και είναι... ψυχολόγος. Μπορεί και καταλαβαίνει τους χαρακτήρες των παικτών. Ο Ραζβάν πέτυχε με πολλή δουλειά. Εγώ, με βάση όσα έχει πετύχει στην ομάδα, πιστεύω πως δεν πρέπει να φύγει ποτέ από τον ΠΑΟΚ».

Για τον Ίνγκασον:

«Είναι ένας παίκτης που έδεσε την άμυνα. Κρατάει την άμυνα και είναι μεγάλο πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ αυτό. Είναι ηγέτης».

Για τον Μιτρίτσα:

«Ολοένα και ανεβαίνει ο Μιτρίτσα. Κάθε αγώνα είναι και καλύτερος. Πιστεύω πως ο Μιτρίτσα μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα και η άποψή μου είναι πως πρέπει να μείνει στον ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.