Μπαρκαουάν: «Είδα φόβο στον ΠΑΟΚ - Πιστεύω θα τερματίσει δεύτερος»

Metrosport Team09 Απριλίου 2021

Ο Κοσμίν Μπαρκαουάν μίλησε στο Metropolis 95.5 για την εικόνα του ΠΑΟΚ και τη νίκη στο ΟΑΚΑ, αλλά και την εξέλιξη των πλέι οφ.

«Κανονικά πάντα μετά από μία νίκη η ψυχολογία είναι ανεβασμένη, όμως, ακόμη ο ΠΑΟΚ δεν έχει βρει 100% τα πατήματα έπειτα την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Είδα λίγο φόβο στον ΠΑΟΚ. Φαίνεται από τις επιλογές των παικτών, που δεν παίρνουν το ρίσκο στις πάσες, αλλά και τις κινήσεις. 

Είναι νορμάλ, βέβαια, αυτό. Γιατί όπως και η ΑΕΚ, έτσι και ο ΠΑΟΚ, ερχόταν από δύσκολες ήττες, ήταν ένας αγώνας που προσπάθησαν να κάνουν τα λιγότερα λάθη γι' αυτό και δεν ήταν ωραίο παιχνίδι.

Πάντως είναι μία νίκη, δεν έχει σημασία πως ήρθε, πάντα ανεβάζει την ψυχολογία. Είναι δύσκολο το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Θυμάμαι και εμείς μία φορά είχαμε δεχθεί τρία γκολ και θυμάμαι στο επόμενο ματς... έτρεμε το γόνατο μας. Υπάρχει πίεση». 

Για την μάχη της 2ης θέσης σημείωσε: «Εγώ θέλω να δω μία ομάδα που να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Εγώ πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα τερματίσει 2ος γιατί υπάρχουν αγώνες που όταν καταλαβαίνει ότι είναι σε κίνδυνο παίζει. Τον έχω δει να παίζει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.