Μπαράζ διαρρήξεων στον Εύοσμο: «Θα προσλάβουμε ιδιωτικούς security»

Metrosport Team03 Δεκεμβρίου 2020

Ασταμάτητες είναι οι διαρρήξεις και οι καταστροφές επιχειρήσεων που σημειώνονται τις τελευταίες μέρες στην περιοχή του Ευόσμου εν μέσω μάλιστα και πανδημίας! Οι επιχειρηματίες της περιοχής έχουν αγανακτήσει τόσο με την συχνότητα των περιστατικών όσο και με την απώλεια αστυνόμευσης

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ευόσμου, Τάσος Τσιλιγγιρίδης, όπου και έκανε έκκληση προς τους καταστηματάρχες να δηλώνουν όλα τα περιστατικά ώστε να υπάρξει καλύτερη επιχειρησιακή δράση από τις Αρχές.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Το πρόβλημα στην περιοχή συνέβαινε και πριν την πανδημία, είναι εδώ και καιρό. Αυτό που ζητάμε είναι να καταγράφουν τα περιστατικά όλοι οι καταστηματάρχες, το 60% δεν τα δηλώνουν. Να το δηλώνουν και στην αστυνομία και σε εμάς για να μπορέσουμε να πιέσουμε και εμείς για κατάλληλη αστυνόμευση. Όταν δεν καταγράφονται όλα τα περιστατικά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε. Είναι συνεχείς οι επαφές που κάνουμε για να λύσουμε το πρόβλημα, οι αστυνομικές επιχειρήσεις δεν επαρκούν. Είμαστε σε διαβούλευση για να προσλάβουμε ιδιωτικούς security οι οποίοι θα πληρώνονται από εμάς, σε συνεργασία πάντα με την Αστυνομία».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.