Μπαμπάς για τρίτη φορά ο Μάτος, γιατί επέλεξαν με τη σύζυγό του το Κίεβο για τη γέννα

Κώστας Πετρωτός28 Οκτωβρίου 2021

Μία υγιέστατη κόρη έφερε στην ζωή η σύζυγος του Λέο Μάτος, Τάμι πριν από πέντε μέρες και πλέον ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ είναι τρίτεκνος, αφού έχει και δύο αγόρια, τον Ζοάο και τον Τέο. Το ιδιαίτερο στοιχείο στην ευχάριστη είδηση για τον 35χρονο μπακ είναι ότι η γέννα δεν έγινε στην Βραζιλία, αλλά στην Ουκρανία, εκεί που είχαν γεννηθεί και τα άλλα παιδιά της οικογένειας Μάτος. 

Λέο και Τάμι προγραμμάτισαν να γίνει η γέννα σε κλινική του Κιέβου. Γι' αυτό τον λόγο, ο Μάτος «γράφει» απουσία από δύο παιχνίδια της Βάσκο ντα Γκάμα. Πήρε ειδική άδεια για την γέννα και αυτές τις μέρες να τακτοποιήσει τα σχετικά έγγραφα πριν ταξιδέψει πίσω στην Βραζιλία. Ο 35χρονος μπακ σχεδιάζει, όπως έχουμε γράψει, μέσα στον Δεκέμβριο να έρθει στην Θεσσαλονίκη και να βρεθεί στην Τούμπα, εκμεταλλευόμενος την διακοπή του πρωταθλήματος στην Βραζιλία. 

Ο πρωτότοκος γιος του Μάτος γεννήθηκε στην Οδησσό, ο δεύτερος στο Ντνίπρο και τώρα η κόρη του στο Κίεβο. Ο Λέο έπαιξε πέντε χρόνια στην Ουκρανία και δικαιούται να βγάλει διαβατήριο της χώρας και το ίδιο ισχύει για τα παιδιά του αφού γεννήθηκαν εκεί. Ήταν βασικός λόγος της επιλογής.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.