Μπάμπα: «Εξαιτίας του Κόντε έφυγα από την Τσέλσι»

Metrosport Team02 Ιουλίου 2021

Ο Αντόνιο Κόντε ήταν ο λόγος που ζήτησε το δανεισμό του ο Μπάμπα Ραχμάν. Ο Γκανέζος μπακ μίλησε στη myjoyonline και ξεκαθάρισε  τους λόγους που είχε ζητήσει να φύγει δανεικός από την Τσέλσιγια τον ΠΑΟΚ

Αναλυτικά ανέφερε:

«Έφυγα από την Τσέλσι, επειδή δε τα πήγαινα καθόλου καλά με τον Κόντε. Όταν ήρθε στην ομάδα, είχα μία συνάντηση μαζί του πριν να ολοκληρωθεί η σεζόν. Μου είπε πώς ήθελε να παίζουμε και ποιος θα ήταν ο ρόλος μου στην ομάδα, αν αποφάσιζα να μείνω.

Στη διάρκεια της προετοιμασίας, δε μου άρεσε καθόλου ο τρόπος συμπεριφοράς του, προς εμένα. Πήγα να μιλήσω με τον αθλητικό διευθυντή κι εξέφρασα τις ανησυχίες μου. 

Στην πρώτη συνάντηση, μου είπε να παραμείνω ήρεμος και να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά. Αυτό έγινε στο Λονδίνο. Μετά πήγαμε στην Αυστρία κι ήταν χειρότερα. Όταν πήγαμε εκεί, μίλησα με τον αθλητικό διευθυντή, επειδή δεν το άντεχα άλλο. 

Με ρώτησαν τι ήθελα να κάνω και είπα ότι προτιμώ να φύγω. Μου είπαν ότι το κλαμπ δεν ήθελε να με πουλήσει κι εγώ απάντησα ότι προτιμώ να φύγω δανεικός», όπως δήλωσε και πλέον ο Γκανέζος θα διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ των «μπλε».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.