Μπαλτάκος: «Έτσι πρέπει να κινηθεί νομικά ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team31 Ιανουαρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο έγκριτος νομικός, Τάκης Μπαλτάκος και μίλησε για το τι θα πρέπει να κάνουν οι νομικοί του ΠΑΟΚ, ώστε να δικαιωθεί η ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του Αντώνη Σαμαρά από την ψήφιση της τροπολογίας.

«Είμαι στον αθλητισμό πολλά χρόνια και έχω δει πολλά. Δεν έχω ξανά δει τέτοια κατάσταση όπως τη σημερινή. Η θέση του ΠΑΟΚ είναι πιο ελαφριά σε σχέση με της Ξάνθης. 

Ο ΠΑΟΚ κάνει το λάθος και ασχολείται με το χθες. Πρέπει να επικεντρωθεί στο αύριο. Να ξεκινήσει από μηδενική βάση γι΄ αυτή την υπόθεση που τον ταλαιπωρεί γιατί άμα έρθει μια ποινή αφαίρεσης οκτώ βαθμών τότε χάνει το Πρωτάθλημα. Εγώ όσες δίκες κέρδισα με τον Παναθηναϊκό πήγαινα μ΄ αυτό το σκεπτικό. Ότι ξεκινάω πάντα από μηδενική βάση για να δικαιωθώ. Εγώ στη θέση του ΠΑΟΚ θα τα αμφισβητούσα όλα. 

Το μέλλον πρέπει να απασχολεί τόσο τους ανθρώπους του Δικεφάλου και τον κόσμο και όχι ότι έχει γίνει τώρα με την εισήγηση της ΕΕΑ που πρότεινε υποβιβασμό και την τροπολογία που πέρασε η κυβέρνηση. Στο ποινικό κομμάτι πρέπει να δώσει βάση ο ΠΑΟΚ κι όχι όσα λέει ο Αυγενάκης και η ΕΠΟ. Να βλέπει το δέντρο και το δάσος σ΄ ένα ευρύτερο νομικό πλαίσιο. Πρώτη φορά μια ομάδα από τη Βόρεια Ελλάδα έχει ισχυρό παράγοντα και αυτό ξενίζει πολύ στην Αθήνα.

Για την απουσία του Αντώνη Σαμαρά (σ.σ. είναι εκ των βασικών του συνεργατών) από τη μέρα της ψήφισης τροπολογίας:

«Ο Σαμαράς δεν δέχεται να πεθάνει πολιτικά και να σκοτωθεί πολιτικά».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.