Μπαλωμένος: «Επέστρεψα δυνατότερος, μπορούμε τα πλέι οφ»

Πέτρος Χαριζακλής29 Φεβρουαρίου 2024

Συνέντευξη στον Πέτρο Χαριζακλή

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Β με την Κοζάνη δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις, με τους «ασπρόμαυρους» να παίρνουν τη νίκη με 1-0 και να ελπίζουν στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ 2. Η θετική είδηση του αγώνα ήταν η επιστροφή του Κωνσταντίνου Μπαλωμένου στους αγωνιστικούς χώρους μετά από επτά και πλέον μήνες λόγω του σοβαρού τραυματισμού του σε ένα φιλικό το περασμένο καλοκαίρι κόντρα στην Καβάλα.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας κράτησε ανέπαφη την εστία του και μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στο Metrosport.gr για την επιστροφή του στην δράση ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο ΠΑΟΚ Β μπορεί να συμμετέχει στα πλέι οφ παρά το δύσκολο πρόγραμμα που έχει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας.

Ερωτώμενος για την επιστροφή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που πέρασε, ο Μπαλωμένος απάντησε περιχαρής. «Χαίρομαι πολύ που η επιστροφή μου στη δράση συνδυάστηκε και με τους τρεις βαθμούς που πήραμε κόντρα στην Κοζάνη. Δεν δεχθήκαμε γκολ, ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς. Έχουμε στόχους, θέλουμε να μπούμε στα πλέι οφ, έρχονται δύο δύσκολα παιχνίδια. Οσον αφορά εμένα, ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος με πόνους και δυσκολίες. Ωστόσο με σκληρή δουλειά και υπομονή, επέστρεψα και πιστεύω πως θα είμαι δυνατότερος».

«Όλα είναι εφικτά. Ανάλογα με τα αποτελέσματα που καταβάλλεις έρχονται και τα αποτελέσματα. Πιστεύω πως όλα τα παιδιά είμαστε ικανά να κάνουμε πολύ όμορφα πράγματα. Σαφώς έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, από αύριο επιστρέφουμε στη δουλειά, κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολο να μπούμε στα πλέι οφ αλλά πιστεύω πως είναι εφικτό» τόνισε κλείνοντας ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συμμετοχή της ομάδας του στα πλέι οφ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.