Μπαλής: «Το πιο μάγκικο Κύπελλο αυτό που πήρε ο ΠΑΟΚ - Θέλω πρωτάθλημα για τον Άρη πριν πεθάνω»

Metrosport Team25 Μαΐου 2021

Ο Ντίνος Μπαλής μίλησε στο Metropolis 95.5 για την επιτυχία του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ με την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και τα όνειρά του για τον Άρη. «Πριν μιλήσω θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, νιώθω την ανάγκη σαν αθλητής. Θεωρώ ότι είναι το πιο μάγκικο από τα 8 Κύπελλα που πήρε. Μία διαφορά 1ου 2ου με 26 βαθμούς δεν είναι μικρό πράγμα. 

Όλοι θεωρούσαν τον Ολυμπιακό φαβορί. Εγώ είχα χρίσει φαβορί τον ΠΑΟΚ. Τον τελευταίο ένα μήνα ο Ολυμπιακός ήταν... παιδική χαρά, ενώ ο ΠΑΟΚ ήταν σοβαρός και χαλάρωσε μόνο την τελευταία εβδομάδα. Όταν είσαι στα... πανηγύρια επί 1,5 μήνα, δεν μπορείς στο τέλος να φορμαρίσεις την ομάδα. Είναι αδιανόητο ένας έμπειρος προπονητής, όπως ο Μαρτίνς, που παραχαλάρωσε τόσο, αυτό έκανε για μένα την διαφορά.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την ΑΕΚ και τον Άρη και τον Ολυμπιακό άνετα εδώ μέσα» είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στον Άρη: «Ο Μάντζιος έκανε πολύ πετυχημένη χρονιά και καρπώθηκε πολλά πράγματα, όπως καρπώθηκε και ο Άρης. Στην διάρκεια της κανονικής περιόδου έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Θεωρώ κλειδί τον Ιανουάριο. 

Ο ΠΑΟΚ πήρε παικταράδες. Τον Μπάμπα, τον Ουάρντα, που είναι τεράστιο ταλέντο και ένα θωρηκτό μπροστά που έκανε την διαφορά και ο Άρης πήρε μηδέν. Ο Άρης ήταν κοντή ομάδα και ένας λόγος που έπρεπε να πάρει τον Μπαράλες δεν είναι μόνο ότι ήταν έτοιμος, αλλά και ότι είναι δύο μέτρα. Έγιναν κακές επιλογές τον Δεκέμβριο. Κουράστηκαν τα παιδιά στα πλέι οφ. Δεν υπήρχαν αντικαταστάτες». 

Υπογράμμισε ότι: «Με απογοήτευσε η ΑΕΚ αλλά να την περιμένετε την επόμενη δεκαετία, γιατί αυτές οι ομάδες δεν μένουν έτσι. Ο ΠΑΟΚ με Σαββίδη θα πρωταγωνιστεί, όπως και ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ. Θέλω να πιστεύω ότι και η ομάδα μου θα είναι ψηλά. Εγώ θέλω πριν πεθάνω να δω από τον Άρη ένα πρωτάθλημα».

Για το παιχνίδι της κανονικής περιόδου ΠΑΟΚ - Άρης σημείωσε μεταξύ άλλων: «Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, και μπράβο στον Βιεϊρίνια που έβαλε το πόδι του σε εκείνη τη φάση και δεν έγινε το 0-3, άλλαξε την πορεία των δύο ομάδων. Αν είχε ακόμη πέντε λεπτά, θα μπορούσε να είχε γίνει ακόμη και ανατροπή».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.